İtalya'da evlendi... Oyuncu Tuan Tunalı ikinci kez nikah masasına oturdu

Baht Oyunu, Erkenci Kuş, Yasak Elma, Deniz Yıldızı gibi yapımlardaki rolleriyle tanınan 39 yaşındaki oyuncu Tuan Tunalı, İtalyan sevgilisi Angela Caccamo ile nikah masasına oturdu. Çift, Toskana'da hayatlarını birleştirdi.

2009-2015 yılları arasında izleyiciyle buluşan Deniz Yıldızı dizisinde canlandırdığı Özgür Atabay karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran oyuncu Tuan Tunalı bir kez daha mutluluğa 'evet' dedi. 2014–2018 yılları arasında meslektaşı Hazal Filiz Küçükköse ile evli olan 39 yaşındaki oyuncu Tuan Tunalı ikinci kez nikah masasına oturdu.

 SEVGİLİSİNE EVLİLİK TEKLİFİ ETMİŞTİ

Hazal Filiz Küçükköse ile evlilik birliğinin temelinden sarsıldığını gerekçesiyle 2018 yılında tek celsede boşanan Tuan Tunalı, geçtiğimiz Ocak ayında İtalyan sevgilisi Angela Caccamo'ya Sapanca'da evlilik teklifi etmişti. Sevgilisinden 'evet' yanıtını alan Tunalı, o anları Instagram sayfasından takipçileriyle de paylaşmıştı. Ünlü oyuncu muradına erdi.

MÜJDELİ HABERİ SOSYAL MEDYADAN DUYURDULAR


Tuan Tunalı, İtalyan sevgilisi model Angela Caccamo ile Toskana'da hayatını birleştirdi. Tuan Tunalı ve Angela Caccamo, nikâh fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaştı. Çifte takipçilerinden tebrik mesajları yağdı.

İtalya'da evlendi... Oyuncu Tuan Tunalı ikinci kez nikah masasına oturdu - Resim : 2

İtalya'da evlendi... Oyuncu Tuan Tunalı ikinci kez nikah masasına oturdu - Resim : 3

İtalya'da evlendi... Oyuncu Tuan Tunalı ikinci kez nikah masasına oturdu - Resim : 4

İtalya'da evlendi... Oyuncu Tuan Tunalı ikinci kez nikah masasına oturdu ile ilgili etiketler Tuan Tunalı Düğün nikah
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.