Emrah Karaduman

Emrah Karaduman, 4 Kasım 1987 tarihinde Samsun’da doğdu. Müzik kariyerine başlamak için İstanbul’a yerleşen Emrah Karaduman, İstanbul Kadıköy’de bir barda çalışmaya başladı.

Sonrasında Hande Yener’in sahne ekibine dahil olarak klavye çalan Karaduman, Hande Yener’in yanı sıra Ajda Pekkan, Demet Akalın, Mustafa Ceceli, İrem Derici, Emir Sevinç, Bengü, Murat Boz ve Hadise gibi ünlü isimlerin şarkılarını besteledi ve düzenlemeler yaptı.

2015 yılında ilk albümü “Toz Duman”ı çıkaran şarkıcı, Aleyna Tilki’nin de aranjörlüğünü yapıyor.

Albümleri :

2016 – Cevapsız Çınlama (Single)
2015 – Toz Duman

Farah ve Emrah''dan merak uyandıran paylaşım
Farah Zeynep Abdullah ile Emrah Karaduman aşk mı yaşıyor? Emrah Karaduman davalık oldu!
Emrah Karaduman: Aleyna'yla er geç buluşacağız! Aleyna Tilki: Çağla'yı tanımıyorum! Aleyna Tilki ile barıştı Çağla'yı bıraktı! Emrah Karaduman: Aleyna'dan bir tane daha yok! Emrah Karaduman'dan Aleyna Tilki itirafı! Emrah Karaduman, Serdar Ortaç davasını kazandı! Emrah Karaduman itiraf etti! 'Dipsiz Kuyum' şarkısı çalıntı mı? Aleyna ve Emrah'a bir darbe de ünlü şairden! Aleyna Tilki 700 bin TL'lik aracıyla kaza yaptı! Aileleriyle birlikte yemek yediler! Emrah'ın eski aşkı, Aleyna'nın kopyası çıktı! Aleyna Tilki'nin ağlama videosunu izle! Aleyna sevgilisinden ayrıldı, ağlayarak paylaştı! Aleyna sevgilisinden ayrıldı, ağlayarak paylaştı! Aleyna Tilki'ye artık 'Sevmek Yok' Emrah Karaduman'dan 'çalıntı' iddialarına cevap! Aleyna Tilki'nin yeni şarkısı çalıntı mı? Emrah Karaduman'ı şoke eden ceza! Aleyna Tilki bir olay açıklamaya daha imza... Amerikalı gençlerin Türk Pop şarkılarına... Serdar Ortaç ve Emrah Karaduman davası... Dava 19 Eylül'de görülecek... Ömür boyu hapsi... Aleyna Tilki'nin bu görüntüleri olay oldu! ''O... Aleyna Tilki ile Emrah Karaduman tatile çıktı! Aleyna Tilki'ye parodi klip Ossurma Gari !! Aleyna Tilki ile Yıldız Tilbe'den ortak proje!