Aynur Aydın'dan flaş itiraf: "Aleyna gelince sütyen takıyorum!" /VİDEO

Son dönemin çıkış yapan şarkıcılardan biri olan Aynur Aydın şok bir itirafta bulundu. Yasemin Şefik'in Best FM'deki programa konuk olan Aydın, "Aleyna eve geldiğinde sütyen giyiyorum!" dedi. Samimi açıklamada bulunan Aydın bunun sebebini de açıkladı. Aleyna Tilki ile dostlukları sosyal medyada dikkat çeken Aynur Aydın ''Ben 32 yaşındayım, Aleyna 17 iyi bir dostluğumuz var. Aramızdaki yaş farkı Aleyna'nın zekası ile kapanıyor. Zaten benim akıl yaşım 25. Keşke uyanık biri olsaydım daha kolay olurdu'' dedi. Aleyna Tilki'nin sütyensiz olarak çektikleri video uzun zaman gündem olmuştu...

Aleyna Tilki ve Aynur Aydın'ın sütyensiz olarak çektiği videonun gündem olması hala akıllardayken, Aydın'dan flaş bir itiraf geldi. Yasemin Şefik'in ''Sosyal medyada Aleyna Tilki ile paylaştığınız videolardan gördüğüm kadarıyla çok eğleniyorsunuz. Yoksa eğlenmiyor musunuz?'' diye yorumlamasının ardından Aynur Aydın ''Aleyna evime gecenin 12'sinde çiğköftelerle geliyor. Evet çok eğleniyoruz. Ama artık Aleyna eve geldiğinde sütyen giyiyorum. En son bir videomu çekti. Evdeyiz sütyen takmamışım. O görüntüler 350 bin kişi tararından izlenmiş.'' dedi. Altı yıl önce Almanya'dan gelen Aynur Aydın, 'Türkçemi anlamadılar. Aslında o dönem yazdığım şarkılar başkaydı.''dedi. Aleyna Tilki'nin sütyensiz olarak çektikleri video uzun zaman gündem olmuştu...

aleyna_tilki_aynur_aydAn_sAtyensiz_iAerik

AYNUR AYDIN'DAN FLAŞ İTİRAF

Aynur Aydın, müzik piyasasına girerken bazı büyük sanatçıların destek bazılarınında köstek olduğunu söyledi. Ajda Pekkan, Deniz Seki ve Yaşar’dan büyük destek gördüğünü söyleyen Aynur Aydın, “Köstek olanlar da var. Birtakım insanlar müzik mafyası kurmuşlar. İyi gibi görünüp kötülük yapıyorlar. Belki zirvedeler ama yetenekleri sınırlı” diye konuştu.

İşte o video...

”SÜTYEN GİYMEDİĞİM VİDEOLAR 350 BİN İZLENMİŞ"

Radyo program sunucusunun ”Sosyal medyada Aleyna Tilki ile paylaştığınız videolardan gördüğüm kadarıyla çok eğleniyorsunuz. Yoksa eğlenmiyor musunuz?” sorusunun ardından Aynur Aydın, herkesi şaşırtan bir cevap verdi. Aydın, ”Aleyna evime gecenin 12’sinde çiğ köftelerle geliyor. Evet çok eğleniyoruz. Ama artık Aleyna eve geldiğinde sutyen giyiyorum. En son bir video çekti. Evdeyiz sutyen takmamışım. O görüntüler 350 bin kişi tarafınrdan izlenmiş” dedi.

aynur_aydAn_kimdir

AYNUR AYDIN KİMDİR?

Aynur Aydın, 15 Aralık 1985'te Münih, Batı Almanya'da doğdu. 10 yaşlarında şarkı söylemeye başladı ve ilk tecrübelerini çocuk ve gençlik tiyatro sahnelerinde topladı. Yeteneğini geliştirme çabasıyla 18 yaşında ilk sahne şovlarını vermeye başladı. 2000 yılında Sürpriz adlı bir gruba katıldı ve ilk albümlerini İstanbul'da kaydettiler. Bu sayede, uluslararası sahnelere de çıkmaya başladılar. Birkaç yıldan sonra Aydın gruptan ayrıldı ve kariyerine solo devam etmeye karar verdi. 2009 yılında albüm hazırlıkları için kolları sıvadı. Albümü için iki yıllık çalışmalar gerçekleştirdi. Aydın, ilk aşamada 13 İngilizce şarkı hazırladı. Daha sonra bu şarkılar, Türkçe versiyonları ile 12 Çeşit La La - 12 Ways to La La albümünde birleştirildi. İlk klip şarkısını "Yenildim Daima" ve aynı şarkının İngilizce versiyonu olan "DNA" ya çekti. İkinci klibini "Measure Up" isimli şarkıya Türkçe versiyonu "Yanı Başıma" için çekti. Daha sonra Erdem Kınay'ın projesinde yer alıp "İşporta" isimli şarkıyı söyledi ve 2012 Haziran ayında bu şarkıya Şenol Korkmaz yönetmenliğinde Belçika'da klip çekti. İşporta şarkısı 2012 yılının haziran ayında Türkiye'de en çok dinlenen şarkılar arasına girdi. 2013 yılında ilk single çalışması "Life Goes On"u dijital ortamda yayımladı Aynı yıl Erdem Kınay'ın 2.proje albümü "Proje 2"de "Sınır" isimli şarkıyı seslendirdi.

Nisan 2016'da ikinci stüdyo albümü Emanet Beden'i her ikisi de Türkiye'de üç numaraya yükselen "Günah Sevap" ve "Bi Dakika" eşliğinde piyasaya sürdü.

aleyna_tilki_kimdir

ALEYNA TİLKİ KİMDİR?

Katıldığı bir televizyon program ile tanınan Aleyna Tilki, son zamanların en çok konuşulan isimlerinden birisi olmayı başardı. Çıkardığı albüm ile müzik piyasalarını alt üst eden genç şarkıcı Aleyna Tilki kimdir? İşte Aleyna Tilki'nin kariyeri ve hayatı...

Müzik dünyasının son zamanlarda ortaya çıkan en genç şarkıcılarından birisi olan Aleyna Tilki, söylediği ''Cevapsız Çınlama'' şarkısı ile rekor kırıyor.

2000 yılında dünyaya gelen Aleyna Tilki aslen Konyalıdır. Şuanda halen lise öğrencisi olan Aleyna Tilki 1,65 boyunda ve 48 kilodadır. Katıldığı bir yarışma programında Gesi Bağları'nı söyleyerek hafızalara kazınan Aleyna Tilki Cevapsız Çınlama şarkısı ile popüler olmuştur. Son zamanlarda en çok dinlenen şarkılardan biri olan "Cevapsız Çınlama" şarkısı Emrah Karaduman desteğiyle güçlendirmiştir.

Kazandığı para ile müzik eğitimini sürdüreceğini belirten Aleyna Tilki'nin annesi ise Trabzon Ofludur. Verdiği özel bir röportajda sesini annesinden aldığını ifade eden Aleyna Tilki çok ufak yaşlardan itibaren böyle bir yeteneğinin olduğunu ve annesinin onu hep desteklediğini belirtti.

Aynur Aydın'dan flaş itiraf: "Aleyna gelince sütyen takıyorum!" /VİDEO ile ilgili etiketler Aleyna Tilki Aynur Aydın video sütyensiz