Aleyna ve Emrah'a bir darbe de ünlü şairden!

Ünlü şair ve söz yazarı Ahmet Selçuk İlkan, Aleyna Tilki'nin rekor kıran şarkısı 'Dipsiz Kuyum'da kendi şarkısından alıntı yapıldığını iddia ederek dava açtı.

Sabah Gazetesi'nden Mustafa Kaya'nın haberine göre şair ve söz yazarı Ahmet Selçuk İlkan, Aleyna Tilki'nin Dipsiz Kuyum şarkısının, 29 yıl önce kendisinin yazdığı ve Bergen'in söylediği Yıllar Affetmez şarkısından alıntı olduğunu iddia etti: "Benim şarkım, üstüne yeni söz yazılarak okunmuş. Melodi de bizim."

ANALİZ SÜRÜYOR

"Ömür harcadığımız şarkıdan izinsiz alıntı yapılması çok büyük haksızlık ve insafsızlık" diyen İlkan, şarkıyı söyleyen Aleyna ile aranjör Emrah Karaduman'a dava açacağını belirtti.

İlkan, şarkının teknik analizinin MESAM'da devam ettiğini de belirtti.

Aleyna ve Emrah'a bir darbe de ünlü şairden!

Aleyna ve Emrah'a bir darbe de ünlü şairden! ile ilgili etiketler Aleyna Tilki Emrah Karaduman dipsiz kuyum ahmet selçuk ilkan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.