Aleyna Tilki'den Gomis'e özel şarkı!

Galatasaray'ın Fransız golcüsü Bafetimbi Gomis Türkiye'ye geldiği günlerde Aleyna Tilki'nin 'Sen Olsan Bari' şarkısını beğendiğini sosyal medya üzerinden ifade etmişti. Bunun üzerine Galatasaray yönetimi, Türk Telekom Stadyumu'nda, Gomis'in gollerinden sonra şarkıyı çalmaya başladı. Tilki şarkının tribün uyarlamasını Gomis'e özel olarak çekti ve videoyu başarılı golcüye gönderdi. Bafetimbi Gomis bu videoyu instagram hesabı üzerinden paylaşarak "Ne harika bir sürpriz, teşekkür ederim. Sen en iyisi olacaksın" notunu düştü. Aleyna Tilki'nin Gomis şarkısı video olarak vatandaşlarımız tarafından merak ediliyor...

Galatasaray'ın Fransız oyuncusu Bafetimbi Gomis, popçu Aleyna Tilki'nin 'Sen olsan bari' adlı şarkısına eşlik ederken çekilmiş görüntülerini Instagram hesabından paylaşmış ve büyük ses getirmişti. Ardından Galatasaray Kulübü, Aleyna Tilki ile görüşerek Gomis'in golleri sonrasında statta 'O sen olsan bari' şarkısını çalmaya başladı. Galatasaraylı taraftarlardan da Gomis'e o şarkı ile ilgili binlerce video çekildi. Fransız futbolcuya bir video da şarkısının sahibi Aleyna Tilki'den geldi. Arkadaşlarıyla birlikte video çeken Aleyna Tilki, Gomis'e büyük jest yaptı. Aleyna Tilki'nin Gomis şarkısı video olarak vatandaşlarımız tarafından merak ediliyor...

ustmanset_93

Hatırlanacağı gibi Bafetimbi Gomis'in, Aleyna Tilki'nin şarkısı 'o sen olsan bari' şarkısı ile çektiği video sosyal medyada uzun süre konuşulmuştu.

GOMİS GOL ATINCA ALEYNA ÇALIYOR

Galatasaray Kulübü, Aleyna Tilki ile görüşerek Gomis'in golleri sonrasında statta 'O sen olsan bari' şarkısını çalmaya başladı. Galatasaraylı taraftarlardan da Gomis'e o şarkı ile ilgili binlerce video çekildi.

ALEYNA'DAN JEST

Fransız futbolcuya bir video da şarkısının sahibi Aleyna Tilki'den geldi. Arkadaşlarıyla birlikte video çeken Aleyna Tilki, Gomis'e büyük jest yaptı.

ALEYNA TİLKİ KİMDİR?

2000 yılında dünyaya gelen Aleyna Tilki aslen Konyalıdır. Şuanda halen lise öğrencisi olan Aleyna Tilki 1,65 boyunda ve 48 kilodadır.

Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında Gesi Bağları'nı söyleyerek hafızalara kazınan Aleyna Tilki Cevapsız Çınlama şarkısı ile popüler olmuştur.

Son zamanlarda en çok dinlenen şarkılardan biri olan "Cevapsız Çınlama" şarkısı Emrah Karaduman desteğiyle güçlendirmiştir.

1714635_940x531

Kazandığı para ile müzik eğitimini sürdüreceğini belirten Aleyna Tilki'nin annesi ise Trabzon Ofludur.

Verdiği özel bir röportajda sesini annesinden aldığını ifade eden Aleyna Tilki çok ufak yaşlardan itibaren böyle bir yeteneğinin olduğunu ve annesinin onu hep desteklediğini belirtti.

Türkiye yaklaşık iki ayda popun süper yıldızlarını dahi geride bırakan 16 yaşındaki bir kızı konuşuyor ve izliyor. Yetenek Sizsiniz yarışmasıyla ünlenen Aleyna Tilki sesiyle herkesi etkilemeyi başardı.

Yaşına rağmen milyonları deviren Aleyna Tilki her geçen gün rekorunu da geliştiriyor. Neredeyse günde bir milyonluk bir ortalama ile Youtube'un enlerine giren Tilki'nin bundan sonraki performansı da merak ediliyor. Özellikle kızların büyük ilgi gösterdiği Aleyna Instagram ve Twitter'daki takipçi sayısıyla da parmak ısırtıyor.

fft226_mf9841146

BAFETİMBİ GOMİS KİMDİR?

Esas adı Bafétimbi Fredius Gomis olan Senegal asıllı Fransız futbolcu, 6 Ağustos 1985 tarihinde La Seyne-sur-Mer şehrinde doğdu. 1,84 boyunda olan Gomis, şu anda Swansea City takımında forma giymektedir.

Gomis, profesyonel futbolculuk kariyerine 2004 yılında 19 yaşında iken Fransa'nın Ligue 1 ekiplerinden olan Saint-Étienne'de başladı. Gomis, Saint-Étienne ile 1 sezonu tamamladıktan sonra Saint-Étienne tarafından Gomis'in tecrübe kazanması için başka bir Ligue 1 ekiplerinden olan Troyes'ye yarım sezonluğuna kiralandı. Gomis, Troyes'de kiralık olarak oynadığı süreçte çıktığı 13 maçta 6 gol kaydetti. Gomis, Saint-Étienne'ye döndükten sonra 3,5 sezon daha oynadı. Gomis, Saint-Étienne'de bulunduğu 4,5 sezon boyunca çıktığı 142 maçta 40 gol kaydetti ve bu başarısı Fransa'nın büyük takımlarını vede birçok başka Avrupa takımlarının dikkatini çekti.

Gomis, Saint-Étienne'den 2009 yılında ayrılarak Lyon ile anlaşma imzaladı. Gomis, Lyon forması ile 2009 yılından bu yana çıktığı 178 lig maçında 65 gol kaydetti.

Gomis, Fransa Millî Futbol Takımı'nda forvet olarak görev yapmaktadır. Gomis, millî takım forması ile 2008 yılından bu yana çıktığı 12 maçta 3 gol kaydetmiştir.

Bir kez millî takım idmanında, bir kez de lig maçı esnasında aniden bayılan Gomis'e vazovagal senkop teşhisi konuldu.

Aleyna Tilki'den Gomis'e özel şarkı! ile ilgili etiketler Aleyna Tilki video gomis gomis şarkısı
GÜNÜN VİDEOSU

Böylesi görülmedi: Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürmüşler

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir tırda hassas burunlu dedektör köpek Carlos'un desteği ile polis ve gümrük muhafaza ekiplerince yapılan aramada 10 milyon lira değerinde 50 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürüldüğü ortaya çıktı.