Aleyna Tilki bir olay açıklamaya daha imza attı!

Aleyna Tilki, önceki akşam aranjör Emrah Karaduman’la Kuruçeşme Huqqa’daydı.

“Hakkınızda ‘şımarık’ denmesi sizi rahatsız etmiyor mu?” sorusu üzerine şöyle dedi: “Tanınmak adına bir yola girdim. Elbet hakkımda bazı söylemler olacak. Önemli olan hangi sözleri dikkate alacağım. Ben şimdilik yarım dünya starıyım. Daha da iyi projelere imza atacağım.”

Mekan çıkışı üzerinde kürkle görüntülenen Aleyna Tilki, "Kesinlikle gerçek kürk giymem. Bunu çok beğendim ve gerçek olmadığını duyunca satın aldım" dedi.

--10140113
İddialı açıklamalarıyla adından söz ettiren şarkıcı, çıkışta yöneltilen "Ünlü isimlerin hakkınızda 'ukala', 'şımarık' ve 'büyü de gel' demeleri sizi rahatsız ediyor mu?" sorusuna 17 yaşındaki şarkıcı, "Tanınmak adına bir yola girdim. Elbet hakkımda söylemler olacaktır. Ancak önemli olan benim hangi sözleri dikkate alacak olmamdır. Ben yarım dünya starıyım. İnşallah daha iyi projelere imza atacağız" dedi.

Aleyna Tilki bir olay açıklamaya daha imza attı! ile ilgili etiketler Aleyna Tilki Emrah Karaduman Şarkıcı yarım star
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.