Derya Uluğ

Küçük yaşlardan beri müziğe ilgili olan Derya Uluğ, henüz 8 yaşındayken bir ses yarışmasına katılmıştır. Muğla Üniversitesi'nde Müzik Öğretmenliği bölümünü okuyan İzmirli şarkıcı, Haliç Üniversitesi devlet konservatuvarında yüksek lisans yapmıştır.

3 yıl Ebru Gündeş'in vokalistliğini yapan Derya Uluğ, edindiği tecrübenin ardından kendi albümünü çıkarmak üzere sanatçının yanından ayrılmıştır. İlk albümünü 2016 yılında Okyanus isimli single'ı ile çıkarmıştır. Albümde Söz ve Müzik kendisine ve Asil Gök'e, düzenleme Burak Yeter'e aittir.

Derya Uluğ, 13 Kasım 2016'da düzenlenen 43. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde "En İyi Çıkış Yapan Solist" ödülünü kazanmıştır.

Ünlü şarkıcının tacizci kabusu: "Ben mehdiyim, evlen benimle"
Tepkilerin odağı olan Derya Uluğ'dan yeni açıklama! Derya Uluğ tepkilerin hedefinde! Hayranları G.Saray'a küfür etti
Güzel şarkıcı Derya Uluğ'dan duygulandıran hareket! Taha Duymaz'ın bulunduğu enkazda cansız bir bedene ulaşıldı Derya Uluğ'dan dikkat çeken Altın Kelebek önerisi Tekirdağ'da konser veren Derya Uluğ yağan yağmura aldırmadı Melek Mosso tepkisi! Funda Arar ve Derya Uluğ da konsere çıkmama kararı aldı! Armağan Çağlayan, Seda Sayan, Funda Arar ve Derya Uluğ'a seslendi Melek Mosso'nun konserinin iptal edilmesinin ardından Funda Arar ve Derya Uluğ'a mahalle baskısı Derya Uluğ ile sevgilisi Asil Gök'ten kötü haber! Koronavirüs testleri pozitif çıktı Yılbaşı akşamı sahne alan ünlü şarkıcılar saatler içinde servet kazanacak Şarkıcı Derya Uluğ ameliyata alındı! Son sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı Yoğun bakıma kaldırılan Derya Uluğ'un son sağlık durumu nasıl? Derya Uluğ konserinden kazandığı parayı sevgilisi Asil Gök'e harcadı Aynı elbiseyi giydiler... Şeyma Subaşı, Hadise ve Derya Uluğ pişti oldu Derya Uluğ kendisine ‘yalaka’ diyen hayranından şikayetçi oldu Derya Uluğ Ronaldo'ya özendi! Güzel şarkıcıya "Come to Fenerbahçe" çağrısı! Ünlü isimlerin gizli partisini polis bastı! İrem Derici, Enes Batur, Enis Arıkan arka kapıdan kaçtı Derya Uluğ'dan anoreksiya iddialarına yanıt! 'O kaburgalar ne!' Şehitlerimiz için şarkı yazdılar! Derya Uluğ'dan Ersun Yanal'a olay tepki! Derya Uluğ takipçisine dava açtı! Derya Uluğ hakareti affetmedi! Konsere geç kalınca protesto edildi! Şanlı zaferin 97. yılını böyle kutladılar! "Karım size asılmama izin veriyor" Derya Uluğ'un 3 Temmuz paylaşımı olay oldu! Derya Uluğ da o akıma katıldı! Derya Uluğ o akıma uydu!