Depremde enkaz altında kalan fenomen Taha Duymaz'dan acı haber

Yaptığı yemek videolarıyla tanınan 19 yaşındaki fenomen Taha Duymaz, kardeşleri, halası ve eniştesi ile birlikte Hatay'daki depremde enkaz altında kalmıştı. Gazeteci ve yazar İlhamı Işık ile şarkıcı Nihat Doğan, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla genç fenomenin vefat ettiğini duyurdular.

Deprem gecesi Hatay'ın Yayladağ ilçesinde bulunan halasının evinde kalan Taha Duymaz vefat etti. 

Kısıtlı imkanlarla yaptığı yemek videolarıyla tanınan ve Instagram'da 1 milyonu aşkın takipçisi bulunan 19 yaşındaki fenomen Taha Duymaz, kardeşleri, halası ve eniştesi ile birlikte Hatay'da enkaz altında kalmıştı. 

Depremde enkaz altında kalan fenomen Taha Duymaz'dan acı haber

Taha Duymaz'ın depreme yakalandığı evin önünde yayın yapan sosyal medya fenomeni Dilan Polat, "Evi bulduk geldik, Taha'nın abisi 3 gündür burada. Yardım destek istiyoruz, abisi ses duydu. Taha'nın olduğu ev en alt kattaydı." açıklamasında bulunmuştu. Polat, son olarak binadan bir cenaze çıkarıldığını, "Zeynep abla ile konuştum, ekip olarak çalışıyorlar. Orada şu an bir cenaze var ama kim olduğunu bilmiyorum. Ailesi bakacak, Taha'nın kardeşi orada. Tam arka binasında bir ses duyup 72 sat yaşayan bir bedene ulaşmışlar. Taha'dan haber bekliyoru. Zeynep abla arayacak." sözleriyle duyurmuştu.

Daha önce programında ağırladığı Taha Duymaz'ın annesiyle çekildiği bir fotoğrafı paylaşan psikolog Gökhan Çınar ise, "Vinç ve operatör yönlendirildi. Enkazda Taha’nın ve oradaki tüm canlarımızın bulunduğu binanın üzerinde devrilmiş başka bina var. Buraya diğer binayı kaldırmak için büyük bir vincin ve sistemin daha girmesi bekleniyor hâlâ . Umutla, sabah iyi haberleri bekliyoruz. Ablasıyla konuşuyorum. AFAD, Ahbap, Babala ekipleri, Oğuzhan, Derya Uluğ, Mustafa Akan ve tüm ekip canla başla uğraşıyor. CZN Burak ekiplerle birlikte enkazın orda saatlerdir. Bitmeyen bir umutla iyi haber bekliyoruz, istiyoruz." ifadelerini kullanmıştı. Taha'nın enkaz altında cansız bedenine ulaşıldı.

Saatler sonra Taha Duymaz'dan acı haber geldi. Gazeteci ve yazar İlhami Işık ile şarkıcı Nihat Doğan sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla genç fenomenin hayatını kaybettiğini duyurdular.

İlhami Işık, Twitter hesabından ''Sen ne güzel bir çocuktan ya Talha. Huzur içinde uyu ciğerim. Mekanın cennet olsun'' şeklinde bir paylaşımda bulunurken, Nihat Doğan da yaptığı paylaşımda, ''Sen ne güzel bir çocuktun be Taha.'' ifadelerini kullandı. 

Depremde enkaz altında kalan fenomen Taha Duymaz'dan acı haber - Resim : 3

Depremde enkaz altında kalan fenomen Taha Duymaz'dan acı haber - Resim : 4

Geçtiğimiz Aralık ayında Armağan Çağlayan'ın 'Gör Beni' programına konuk olan 19 yaşındaki fenomen Taha Duymaz'ın ''Belki büyüyemeden öleceğim'' şeklindeki sözleri ise yürekleri dağladı.

Çektiği yemek videoları ile ünlenen Hataylı genç fenomen Taha Duymaz, değişimiyle ilgili hakkındaki eleştirilere 'Gör Beni' programında yanıt vermişti.

"Hayat benim hayatım, bir gün ölüp gideceğim. Ne zaman öleceğim belli değil. Belki büyümeyeceğim, belki 19, 20, 25 yaşında öleceğim. Yaptırayım da mutlu mutlu gideyim. Haksız mıyım? Kimse karışsın istemiyorum. İnsanların hayatına bu kadar karışmaktan vazgeçsinler. İnsanların kendi hayatı, nasıl mutluysa öyle yaşıyor. Karışmayın! Yıl 2022, 2023'e giriyoruz. Kimse kimsenin istediği şekilde hareket etmek zorunda değil. Sosyal medyada 'Samimiyetin gitti' şeklinde yorumlar yapılıyor. Estetik yaptırmak ile samimiyetin hiçbir alakası yok. Karakter meselesi, insanın karakteri değişmesin. İsteyen istediğini yaptırsın. Kim nasıl mutluysa öyle yaşasın. Hepimizin ömrü kelebek gibi, gelip geçiyor. İstanbul'da iş arıyorum. İş bulursam buraya yerleşebilirim. Sosyal medya bir gün biterse köyde teneke toplar satarım. Dağa çıkıp yine kekik toplarım. Ailem için çalışıyorum ama bazen yaranamıyorsun. Bir gün onlara 'madem öyle alın Instagram'ı siz yapın' dedim. Her şey göründüğü gibi kolay değil."

 

 

Depremde enkaz altında kalan fenomen Taha Duymaz'dan acı haber ile ilgili etiketler Taha Duymaz Nihat Doğan deprem
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.