Tekirdağ'da konser veren Derya Uluğ yağan yağmura aldırmadı

Tekirdağ Uluslararası Kiraz Festivali’nin son gününde ünlü şarkıcı Derya Uluğ, konser verdi. Yer yer hafif yağmur altında devam eden konserde sanatçı Uluğ, sevenlerini coşturdu. Yağan yağmura aldırmayan şarkıcı, kendisini dinlemeye gelen hayranlarına 'Vallahi ben de şuraya çıkarım sizinle birlikte ıslanırım hiç problem değil.' dedi.

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından bu yıl 56’ncısı düzenlenen Uluslararası Kiraz Festivali etkinliklerinin son gününde Derya Uluğ, konser verdi. Süleymanpaşa ilçesi sahil dolgu alanında zaman zaman hafif yağmur yağışı altındaki devam eden konserde sanatçı Uluğ’un söylediği şarkılara hayranları da eşlik etti.

Derya Uluğ, "Az biraz yağmur yağıyor ama olsun yağsa bile gitmek yok, değil mi ? Vallahi ben de şuraya çıkarım sizinle birlikte ıslanırım hiç problem değil. Yeter ki bugün festivalin son günü. 56. Uluslararası Kiraz Festivali harika gidiyormuş duyduğuma göre. İnşallah biz de bugün finali çok eğlenerek, her telden şarkılar söyleyerek yapacağız.” diyerek, şarkılarını seslendirdi. (DHA)

Tekirdağ'da konser veren Derya Uluğ yağan yağmura aldırmadı

Tekirdağ'da konser veren Derya Uluğ yağan yağmura aldırmadı - Resim : 2

Tekirdağ'da konser veren Derya Uluğ yağan yağmura aldırmadı - Resim : 3

Tekirdağ'da konser veren Derya Uluğ yağan yağmura aldırmadı - Resim : 4

Tekirdağ'da konser veren Derya Uluğ yağan yağmura aldırmadı - Resim : 5

Tekirdağ'da konser veren Derya Uluğ yağan yağmura aldırmadı ile ilgili etiketler Tekirdağ Derya Uluğ Konser Uluslararası Kiraz Festivali
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.