CSKA Moskova

1911 yılında Kızıl Ordu tarafından CSKA Moskova adıyla kurulan kulüp, 1951'de adını CDSA Moskova, 1957'de CSK Mo Moskova olarak değiştirdikten sonra 1960 yılında bugünkü ismini almıştır.

CSKA Moskova, maçlarını 2016'da açılan 30.000 kişilik Arena CSKA'da oynamaktadır.

Ayrıca CSKA Moskova, 2004-05 sezonunda UEFA Kupası'nı kazanarak, bu kupayı kazanan ilk Rus takımı olmuştur.

Kulüp, 1951 sezonunda Çempionat SSSR Po Futbolu'dan çekilmiş, bu yüzden 1951-52 sezonunu ilk kez 2. Lig'de oynamıştır. Ayrıca 1984 sezonunu 18. ve 1987 sezonunu 15. bitirerek 2 kez daha küme düşmüş ve 1984-1986 ve 1987-1989 yılları arasını 2. Lig'de geçirmiştir.

Kulüp tarihinde en çok maça çıkan futbolcu 381 maçla Vladimir Fedotov, ligde en çok gol atan futbolcu 126 golle Grigory Fedotov'dur.

Beşiktaş'ın yeni transferi Zaynutdinov İstanbul'a ayak bastı!
Beşiktaş gaza bastı! Zaynutdinov Kartal oldu... Milli futbolcu Yusuf Yazıcı, CSKA Moskova'dan ayrıldı! Lille ile anlaşma sağlanamadı
Anadolu Efes resmen duyurdu: Will Clyburn ile sözleşme imzalandı Fenerbahçe'nin başarılı orta sahası Mert Hakan Yandaş'a CSKA Moskova kancası Moskova bir puanı Yusuf Yazıcı'nın golüyle kurtardı Yusuf Yazıcı Rusya'da Şubat ve Mart ayının en iyi oyuncusu seçildi Yusuf Yazıcı Rusya'da günün adamı... CSKA Moskova kadrosu dağıldı... CSKA Moskova'da adam kalmadı! Yusuf Yazıcı, CSKA kariyerine golle başladı Euroleague'den Rusya kararı... Anadolu Efes, CSKA deplasmanında galip Yusuf Yazıcı'nın yeni takımı CSKA Moskova'da büyük skandal! Tepki çeken video sonrası açıklama geldi CSKA Moskova, Yusuf Yazıcı'yı açıkladı... "Nataşa"lı paylaşım tepki çekti... THY Euroleague'de bir maç daha ertelendi... Fenerbahçe Beko'dan CSKA deplasman galibiyeti Son şampiyon Efes 2'de 0'la başladı... Efes finalde! Rakip Barcelona "Bize inanın, biz kupayı kazanacağız!" Anadolu Efes için rövanş vakti! CSKA Moskova Anadolu Efes Final Four maçı ne zaman? Saat kaçta? Şifresiz hangi kanalda? Anadolu Efes şampiyonluk için Köln'de Final-Four programı belli oldu CSKA Moskova'dan Melih Mahmutoğlu paylaşımı Fenerbahçe Beko, CSKA'ya elendi CSKA Moskova - Fenerbahçe Beko maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? Fenerbahçe Beko'ya Rusya girişi tatava! Fenerbahçe Beko'ya CSKA serisi öncesi koronavirüs şoku Anadolu Efes'ten CSKA Moskova'ya 30 sayı fark