Fenerbahçe Beko'dan CSKA deplasmanda galibiyeti... De Colo & Vesely ikilisinden 35 sayı

Fenerbahçe Beko, THY Euroleague'in 8. haftasında CSKA Moskova'yı deplasmanda mağlup etti... İlk 7 haftada 2 maç kazanabilen ve son 3 maçında son toplarda mağlup olan Sarı-Lacivertliler, moralleri yerine getiren bir galibiyet imza attı. De Colo & Vesely ikilisi Moskova'da 35 sayı üretti.

THY Euroleague'in 8. haftasında CSKA Moskova'ya konuk olan Fenerbahçe Beko, ezeli rakibini 82-91 mağlup etti.

Sezona istediği başlangıcı yapamayan ve 7 maçın sadece 2'sini kazanabilen Sarı-Lacivertliler son 3 maçını son toplarda kaybetmişti. Zorlu deplasmanda kritik bir galibiyet elde eden Sasha Djordevic'in takımında moraller yerine geldi.

İlk yarıyı 44-49 önde tamamlayan Fenerbahçe Beko, maçın 2. yarısında da istikrarı sürdürdü ve parkeden galip ayrıldı. Nando De Colo & Jan Vesely ikilisi Moskova'da 35 sayı üretti.

Fenerbahçe 9. haftada İtalya'nın Olimpia Milano takımını ağırlayacak.

 

Fenerbahçe Beko'dan CSKA deplasmanda galibiyeti... De Colo & Vesely ikilisinden 35 sayı

Fenerbahçe Beko'dan CSKA deplasmanda galibiyeti... De Colo & Vesely ikilisinden 35 sayı ile ilgili etiketler Fenerbahçe Beko CSKA Moskova THY Euroleague
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.