Anadolu Efes Moskova'da farklı kaybetti

Turkish Airlines Euroleague'de deplasmanda CSKA Moskova ile karşılaşan Anadolu Efes sahadan farklı yenilgi ile ayrıldı. Karşılaşma Rusya temsilcisinin 100-65 galibiyeti ile sonuçlandı.

Turkish Airlines Euroleague'de 7. dalyasını gerçekleştirerek 700. maçına çıkan Anadolu Efes ummadığı bir sonuçla sahadan ayrılmak zorunda kaldı. 

Rakibine 100-65 yenilen Anadolu Efes 14. maçında 7 galibiyet 7 mağlubiyet ile Euroleague'de 9. sırada bulunuyor. CSKA Moskova ise galibiyet sayısını 11'e yükselterek Barcelona'nın önünde zirveye yükseldi. 

Moskova'daki karşılaşmanın periyot sonuçları ise şöyle

1- Periyod 20-13
2- Periyod 47-34
3- Periyod 74-49
4- Periyod 100-65

CSKA'DA Will Clyburn 22 sayı ile takımının ve maçın en skorer ismi oldu. Mike Cames 10 asist ve 11 sayı ile oynarken, Darrun Hilliard ise 16 sayı galibiyete katkı verdi. Nikola Militinov ile Johannes Voigtmann 10'a ribaunt alırken CSKA'nın 46 ribauntunda büyük katkı sağladıkları görüldü.

Vasilije Micic 14 sayı ile oldu. Onu Bryant Dunston 13, Rodrigue Beaubois ise 10 sayı ile izledi. Anadolu Efes toplamda 29 ribaunt kazanırken takım olarak 11 asistte kaldıkları görüldü. Anadolu Efes'te ise en skorer isim 

Avrupa arenasındaki ilk maçını İsrail'in Maccabi Tel Aviv takımıyla yapan Anadolu Efes, 100. karşılaşmasını Hırvatistan temsilcisi Cibona Zagreb ile oynadı. Lacivert-beyazlılar, 200. müsabakasında ise İspanya ekibi Caja San Fernando ile mücadele etti. Anadolu Efes, 300. maçını Almanya'nın ALBA Berlin, 400. mücadelesini İtalya'nın Armani Jeans Milano, 500. karşılaşmasını Yunanistan'ın Panathinaikos ve 600. müsabakasını ise Litvanya'nın Zalgiris takımıyla yaptı. CSKA maçına kadar oynadığı bu kilometre taşı maçlarda 1 galibiyet 6 mağlubiyet alan Anadolu Efes Moskova'daki yenilgi ile de kötü geleneğini sürdürmüş oldu. 

 

Anadolu Efes Moskova'da farklı kaybetti ile ilgili etiketler Anadolu Efes CSKA Moskova turkish airlines euroleague
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.