Euroleague'de aralık ayının MVP'si Nikola Milutinov

CSKA Moskova'nın Sırp pivotu Nikola Milutinov, THY Euroleague'de aralık ayının en değerli oyuncusu (MVP) seçildi. 26 yaşındaki yıldız, Armani Milano deplasmanında 16 hücum ribaundu alarak uzun yıllar kırılamayacak bir rekora imza atmıştı.

THY Euroleague'de Aralık ayının MVP'si Nikola Milutinov oldu. Sırp pivot, CSKA Moskova'nın 6 maçını da kazandığı aralık ayında sergilediği performansla en değerli oyuncu ödülüne layık görüldü.

Kariyerinde ilk kez ayın MVP'si unvanına erişen 26 yaşındaki basketbolcu, geçen ay 24 verimlilik puanı, 12,3 sayı ve 12,5 ribaunt ortalamalarıyla mücadele etti.

Milutinov, uzatmada 87-91 kazandıkları Armani Milano deplasmanında "bir maçta en çok hücum ribaundu (16) alan" isim olaraj tarihe geçmişti. Maçı 19 ribaundla tamamlayan Milutinov'un ribaundlarının 16'su hücum ribaundu olmuştu. Öte yandan, yıldız pivot bir ayda en fazla "double-double" (5 kez) yapan oyuncu rekorlarını eline geçirmişti.

THY Euroleague'de Kasım ayının MVP'si Anadolu Efes'ten Shane Larkin olmuştu.

 
Euroleague'de aralık ayının MVP'si Nikola Milutinov ile ilgili etiketler CSKA Moskova Nikola Milutinov THY Euroleague
GÜNÜN VİDEOSU

İran Dini Lideri Hamaney'den skandal sözler: Osmanlı, Yunanlara zulmetmişti...

Tahran Kitap Fuarı'nı ziyaret eden İran'ın "dini" lideri Hamaney'in, eline aldığı bir kitap sonrası yaptığı konuşma büyük tepki çekti. "Bu, Yunanlılar tarafından Türklere karşı yazılmıştır." diyen Hamaney'in "Osmanlı Türkleri tarafından Rumlara yapılan zulmü çok güçlü ve güzel bir şekilde anlatıyor." sözleri gündem oldu.