Beşiktaş transferde gaza bastı! Bakhtiyor Zaynutdinov Kartal oldu...

Beşiktaş, CSKA Moskova’nın Kazakistanlı oyuncusu Bakhtiyor Zaynutdinov’u kadrosuna kattı. 25 yaşındakin Kazak oyuncu, Süper Lig’de yerli oyuncu statüsünde oynayabilecek.

Beşiktaş, Bakhtiyor Zaynutdinov transfer etti.

CSKA Moskova’da forma giyen Kazakistanlı oyuncu için Rus ekibi ile görüşen Siyah-Beyazlılarlar, 4,5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında anlaşmaya vardı.

BAKHTIYOR ZAYNUTDINOV İLE 4 YILLIK KONTRAT

İstanbul’da sağlık kontrolünden geçecek olan Zaynutdinov, Beşiktaş ile 4 yıllık sözleşme imzalayacak.

YERLİ STATÜSÜNDE OYNAYACAK

Futbol federasyonun talimat değilikliği ile 25 yaşındaki Kazak oyuncu, Süper Lig’de yerli oyuncu statüsünde forma giyebilecek.

Yapılan değişiklikle Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan ve Türkmenistan vatandaşı olan en fazla 1 futbolcu, yabancı oyuncu statüsünde sayılmıyor.

Kazak oyuncu forvet, orta sahanın, sol kanat, sol bek ve stoper gibi farklı pozisyonlarda görev yapabiliyor.

2020’de CSKA Moskova’ya transfer olan Bakhtiyor Zaynutdinov, geçen sezon Rus ekibi ile çıktığı 27 maçta 1 gol, 2 asistlik hücum katkısı sağladı. Bu sezon ise 5 maçta 1 gol attı.

Beşiktaş transferde gaza bastı! Bakhtiyor Zaynutdinov Kartal oldu... ile ilgili etiketler Beşiktaş Transfer CSKA Moskova
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.