THY Euroleague'de bir maç daha ertelendi... CSKA Moskova-Barcelona maçına koronavirüs engeli

THY Euroleague'in 19. haftasında cuma günü oynanması planlanan CSKA Moskova-Barcelona maçı Katalan ekibinde görülen koronavirüs vakalarından dolayı ertelendi. THY Euroleague'de bu hafta ertelenen maç sayısı 8'e yükseldi.

THY Euroleague'nin 19. haftasında koronavirüs engeli... Kızıl Yıldız-Fenerbahçe Beko, ALBA Berlin-Panathinaikos, Maccabi Tel Aviv-Saski Baskonia, Real Madrid-UNICS Kazan, Anadolu Efes-Bayern Münih, Zalgiris Kaunas-Olympiacos ve ASVEL-Monaco maçlarının ardından  CSKA Moskova-Barcelona maçı Katalan ekibinde görülen koronavirüs vakalarından dolayı ertelendi. 

Bu maçla birlikte 19. haftada ertelenen karşılaşmaların sayısı 8'e çıktı. Bu hafta ligde geriye Olimpia Milano - Zenit maçı kaldı.

 

ANADOLU EFES'TE 8 POZİTİF VAKA

Kızıl Yıldız-Fenerbahçe Beko maçı, Sırbistan ekibindeki koronavirüs vakaları nedeniyle ertelendi.

Fenerbahçe Kulübünden yapılan açıklamada, "6 Ocak Perşembe günü oynanması gereken Kızılyıldız mts-Fenerbahçe Beko karşılaşması, rakibimizde artan Kovid-19 vakaları sonucunda ertelenmiştir." denildi.

Anadolu Efes-Bayern Münih maçı ise lacivert-beyazlı takımdaki vaka sayısının 8'e yükselmesi nedeniyle ertelenmişti.

Anadolu Efes Kulübünden yapılan açıklamada, tespit edilen Kovid-19 vakaları neticesinde maç kadrosunda en az 8 oyuncu bulundurulamaması nedeniyle karşılaşmanın tehir edildiği belirtildi.

Müsabakanın oynanacağı tarih ve saatin Avrupa Ligi tarafından daha sonra duyuralacağı kaydedildi.

THY Euroleague'de bir maç daha ertelendi... CSKA Moskova-Barcelona maçına koronavirüs engeli ile ilgili etiketler CSKA Moskova Barcelona Anadolu Efes Fenerbahçe Beko THY Euroleague
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.