Binance

Binance, çeşitli kripto para birimlerinin ticareti için bir platform sağlayan bir kripto para borsasıdır. Ocak 2018 itibarıyla Binance, işlem hacmi açısından dünyanın en büyük kripto para borsası oldu. Binance, daha önce high frequency trading yazılımı geliştiren bir geliştirici olan Changpeng Zhao tarafından kuruldu.

Bitcoin için beklenen yeni tahmin! "Daha yeni başlıyoruz"
Binance CEO’sunun istifası kripto piyasasına neler getirecek? Kripto para devi de 'kara paracı' çıktı! Mahkemede büyük itiraf!
Binance son haftalarda binden fazla çalışanının işine son verdi Binance'den sürpriz karar! Kanada'dan sonra Hollanda'dan da çekiliyor Binance'de yeni hamle!Dolar cinsinden para yatırma işlemini durduruyor BTC için kritik zamanlar! Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance'den sürpriz karar Binance, hesabını yaptı! Deprem bölgesine 5 milyon dolar yardım Bitcoin ne kadar oldu? Bitcoin fiyatları neden düşüyor? Binance'den uyarı Binance kullanıcı güvenliği için SAFU'yu 1 milyar dolara çıkardı Altından FTX ile Binance görüşmesi çıktı Binance, rakip şirketini satın alıyor