Binance, hesabını yaptı! Deprem bölgesine 5 milyon dolar yardım

Arama ve kurtarma çalışmalarının devam ettiği deprem bölgeleri için başlatılan yardım seferberliğine bir destek de Binance’dan geldi. Binance, bölgedeki kullanıcıları için harekete geçti. İşte, detaylar…

Kahramanmaraş merkez üssü olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremin acı bilançosu, tüm Türkiye ile birlikte dünyada da yankı uyandırdı. Alarma seviyesi uluslararası olan deprem için pek çok ülke ve dünya kuruluşu harekete geçti. Deprem sonrası yaraları sarmak için el ele veren kurum ve kuruluşlar arasına son eklenen ise Binance oldu.

Bir kripto para borsası olan Binance, bilindiği üzere CEO CZ tarafından hayata geçirilmişti. Deprem bölgesinde yer alan kullanıcılarına 100’er dolar deprem desteği yapmayı planlayan Binance’dan desteğe ilişkin açıklama geldi. Peki Binance 100 dolar deprem yardımı nasıl alınır? Binance 100 dolar deprem yardımı için başvuru var mı? İşte konuya ilişkin tüm detaylar...

BİNANCE’DEN 100’ER DOLAR DESTEK GELDİ

Binance, hesabını yaptı! Deprem bölgesine 5 milyon dolar yardım

Deprem bölgesinde yer alan kullanıcılarını desteklemek adına harekete geçen Binance, depremden en çok etkilenen bölgelerden işlem yapan Binance kullanıcılarına, kişi başı olmak üzere 100 dolar değerinde BNB vereceğini duyurdu. Airdrop ile dağıtacak olduğu BNB’ler için adreslerin nasıl tespit edileceği de öğrenildi.

Depremden en çok etkilenen iller olan Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay’da yaşayan kullanıcılarına 100’er dolar destek vermeye hazırlanan Binance, 6 Şubat’tan önce tamamlanmış olan Proof of Address (POA-Adres İspatı) yöntemiyle tespit ettiği kullanıcılarına BNB’leri otomatik olarak tanımlayacağını bildirdi. Binance'in toplamda bu bölgedeki kullanıcıları için ayırdığı destek ödemesinin ise, 5 milyon dolar, yani, 94 milyon 155 bin 500 TL olduğu öğrenildi.

AÇIKLAMA BİNANCE CEO’SUNDAN GELDİ

Öte yandan depreme ilişkin bir açıklama gerçekleştiren Binance kurucusu ve CEO’su CZ, açıklamasında depremden yana duydukları üzüntüyü dile getirdi. Ardından deprem bölgesinde olan kullanıcılar için destek ödemesini duyuran CEO CZ’den; ‘Binance üzerine düşeni yapmaktadır’ mesajı geldi. CZ’nin açıklamalarının tamamında ise şu ifadeler yer aldı:

“Türkiye’de yakın zamanda gerçekleşen depremler çok fazla insan ve topluluğun üzerinde yıkıcı etkiler bıraktı. Çabalarımızın etkilenenleri biraz olsun rahatlatmasını umuyoruz. Ayrıca, endüstrideki paydaşlarımızı bir kez daha bu kriz zamanlarında bir araya gelip yardım eli uzatmaya davet ediyoruz. Ekibimiz, Türkiye’de yer alan Binance kullanıcılarını ve ailelerini güvende tutmak ve gereken yardımı sağlamak için üzerine düşeni yapmaktadır. Binance bu zor zamanlarda kullanıcılarımızın yanındadır. Ek olarak, Türkiye'de bulunan topluluğumuza yardım etmek için gereken desteği verebilmek adına çalışmaya devam edeceğiz.”

Binance, hesabını yaptı! Deprem bölgesine 5 milyon dolar yardım ile ilgili etiketler deprem Kripto para Binance Dolar
GÜNÜN VİDEOSU

İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin hayatını kaybettiği helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı.