Bitcoin için yok artık dedirten yeni tahmin

Binance CEO'su Teng, Bitcoin'in 80 bin dolar seviyesini aşabileceğini ifade etti. Son dönemde Bitcoin ETF'nin kurumsal yatırımcıların ilgisini çektiğini söyleyen Teng, bu fonlara akışın daha yeni başladığını belirtti.

Dünyanın en büyük kripto borsası olan Binance'ın yeni CEO'su Richard Teng'e göre, kurumsal yatırımcıların kripto destekli borsa yatırım fonlarına (ETF) daha fazla para akıtmasıyla birlikte Bitcoin yükselişine devam ederek 80 bin doların üzerine çıkabilir.

 "DAHA YENİ BAŞLIYORUZ"

Taylan'dın başkenti Bangkok'ta düzenlenen bir etkinlikte konuşan Teng, bu yılın başlarında ETF'lerin piyasaya sürülmesinin kurumsal yatırımcıların ve yeni fon akışlarının ilgisini artırdığını söyledi ve "daha yeni başlıyoruz" diye konuştu.

80 BİN DOLAR AŞILABİLİR

Teng, daha önce kripto paranın yılı 80 bin dolar civarında kapatacağını tahmin ettiğini, ancak şimdi "arzın azalması ve talebin gelmeye devam etmesiyle" bu rakamın aşılabileceğini söyledi.

Bu tahminin kendi kişisel görüşü olduğunu yineleyen Teng, rallinin "düz bir çizgi" olmayacağını ve iniş çıkışların piyasa için iyi olacağını da sözlerine ekledi.

 

Bitcoin için yok artık dedirten yeni tahmin ile ilgili etiketler Bitcoin Binance Kripto para
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.