Aslışah Alkoçlar

Gülşah Soydan ve Ender Alkoçlar evliliğinin meyvesi, ikilinin küçük kızlarıdır. Ablası ise Neslişah Alkoçlar'dır. Hülya Koçyiğit'in torunudur. 1993 doğumludur. 15-16 yaşlarında kar kayağı sporunda milli sporcu olmuştur. Annesi hem de babası sosyetenin gözbebeği turizmciler olması sebebiyle tatil yerlerinde sıkça görüntülenen Alkoçlar, böylelikle medyatik bir isim haline gelmiştir. Pek çok ünlü iş adamı ile ilişkileri olmuştur.

 Türkiye'nin köklü otelcilerinden olan Alkoçlar Ailesi'nin en küçük ferdi de aile mesleğini seçti. Alkoçlar Otelleri'nin sahipleri Gülşah-Ender Alkoçlar çiftinin küçük kızları Aslışah Alkoçlar, Çesme Alaçatı'da bir butik otel açmıştı. O dönemler henüz 19 yaşında olan Aslışah Alkoçlar, Alaçatı'nın meşhur sokağında, kendi adını taşıyan beş odalı butik otelle hem iş hayatına, hem de aile mesleğine ilk adımı atmış oldu.

Aslışah Alkoçlar paylaştı! Aralarındaki benzerlik çok konuşuldu...
Aslışah Alkoçlar yeni anne olanlara seslendi Aslışah Alkoçlar ikinci kez anne oldu
Mutluluktan havalara uçtu! 3.5 aylık hamile olan Aslışah Alkoçlar'ın bebeğinin cinsiyeti belli oldu 8 ay önce anne olan Aslışah Alkoçlar ikinci bebeğine hamile Doğum kilolarından kurtulan Aslışah Alkoçlar iğne ipliğe döndü! Fit vücudunu gözler önüne serdi Oğlu Cem'i kucağına alan Aslışah Alkoçlar doğum yaptığı gün çekilen karelerini paylaştı Hakan Sabancı yüzünden küsmüşlerdi! Sosyetik güzel Aslışah Alkoçlar ile şarkıcı Hadise barıştı Aslışah Alkoçlar anne oldu! Demirağ çifti bebeklerine kavuştu Hadise'den Aslışah Alkoçlar'a zeytin dalı... Aralarına Hakan Sabancı girmişti! Gökten kül yağdı! Aslışah Alkoçlar felaket bölgesinden paylaştı Aslışah Alkoçlar’dan yurt dışında doğum yapan annelere olay gönderme Aslışah Alkoçlar'a Kaan Demirağ'dan büyük jest! Eşi için kesenin ağzını açtı 5 aylık hamile olan Aslışah Alkoçlar'dan karnı burnunda yeni poz Aslışah Alkoçlar Demirağ'dan hamilelik pozu Aslışah Alkoçlar ile Kaan Demirağ evlerine kavuştu Aslışah Alkoçlar'ın bebeği göründü Sosyetik güzel Aslışah Alkoçlar hamile mi? Alkoçlar ve Demirağ evlendi! Alkoçlar'a nazar değdi! Sosyetik güzelin tektaşı göründü! Alp Navruz tercihini yaptı Ünlü isimle yine yakalandı! Aslışah Alkoçlar ile Altuğ Leblebici'den aşk pozu! Aşkı için iki dostunu birden sildi! Silikonlarını kıskandı, hastaneye koştu! Aslışah Alkoçlar silikonlarını yeniledi! İlanı aşk sonrası çok özel buluşma! Aslışah Alkoçlar - Burak Yılmaz hattında bomba... Hülya Koçyiğit'e "Viking" damat! Aslı'şah'...