Burcu Esmersoy'a, kavgalı olduğu Aslışah Alkoçlar şoku!

Burcu Esmersoy'un yeni sevgilisi Berk Suyabatmaz, ünlü sunucunun kavgalı olduğu Aslışah Alkoçlar'ı takip ediyor.

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy'la her yerde el ele göz göze olan Berk Suyabatmaz’ın sosyal medyada hem yeni sevgilisi Burcu Esmersoy’u, hem de kavgalı olduğu Aslışah Alkoçları takip etmesi şaşırttı. Bu durumu öğrenen Aslışah Alkoçlar da Berk Suyabatmaz’ı takip etmeye başladı.

Burcu Esmersoy’un nasıl bir tepki verdiği ise merak konusu oldu.

59d35cfeae784913143a83cc

Aslışah Alkoçlar (24) arasının kötü olduğu Burcu Esmersoy (41) için şu açıklamayı yapmıştı:

"O benden yaşça çok büyük. Aramızdaki gerginliğin sebebi ise 'kızsal' bir durumdan kaynaklanıyor. Belki de kıskançlık var. Herkesi kendi haline bırakıyorum."

Burcu Esmersoy da konuyla ilgili şunları söylemişti:

''Herkes kimin ne olduğunu gayet iyi biliyor. Beni bu işlerin içine sokmayın.''

59d35cfe61361f1324df208b

Dedikoduya göre; Aslışah Alkoçlar, Burcu Esmersoy'u kıskanıyor. Kızdırmak için de Burcu Esmersoy'un kendinden 17 yaş büyük olduğunu vurguluyor.

Uzun süredir kanlı bıçaklı olan Burcu Esmersoy ile Aslışah Alkoçlar'ın geçen yaz Çeşme'de bir kafede karşılaştığı ve kavga ettikleri iddia edilmişti. Burcu Esmersoy'un çıplak fotoğraflarını basına sızdıranın da Aslışah Alkoçlar olduğu iddialar arasında.

Burcu Esmersoy'a, kavgalı olduğu Aslışah Alkoçlar şoku! ile ilgili etiketler Burcu Esmersoy Aslışah Alkoçlar Instagram berk suyabatmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.