Ünlüler cadı oldu... bayram kutladı...!!!

Hristiyan inancındaki Azizler Günü'nü temsil eden Cadılar Bayramı, Türkiye'de bazı ünlü isimler tarafından büyük bir coşkuyla kutlandı.

SABAHA KADAR EĞLENDİLER

İstanbul'da düzenlenen lüks partilere akın eden ünlüler, doyasıya eğlendi.Davetlilerin sıra dışı kostümleriyle katıldığı parti, ünlü isimleri bir araya getirdi.

Birçok ünlü isim önceki akşam Beyoğlu ve Beykoz Kundura fabrikası düzenlenen Cadılar Bayramı partisine katıldı.Son yıllarda tüm dünyada popüler hale gelen Cadılar Bayramı kutlamalarına İstanbul da birbirinden eğlenceli partilerle kutlandı
Şehrin en renkli partisine ise önceki akşam Beyoğlu Soho House ve Beykoz Kundura fabrikası ev sahipliği yaptı.
Davetlilerin sıra dışı kostümlerle boy gösterdiği parti, ünlü isimleri bir araya getirdi.Renkli görüntülere sahne olan partiye katılanlar arasında Şeyma Subaşı, Oğulcan Engin, ve Gizem Özdilli,Eliz Sakuçoğlu, Şirin Ediger ve Aslışah Alkoçlar da vardı.gibi ünlü isimler vardı.

cadA1

cadA2

cadA4

Fenerbahçe’nin Hollandalı futbolcusu Gregory van der Wiel’in sevgilisi Rose Bertram, partinin en dikkat çeken isimlerinden biriydi.

cadA7

cadA6

cadA5

Ünlüler cadı oldu... bayram kutladı...!!! ile ilgili etiketler aslışahalkoçlar şeymasubaşı begümbirgoren tubaünsal cadılarbayramı
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.