Aslışah Alkoçlar'a Kaan Demirağ'dan büyük jest! Eşi için kesenin ağzını açtı

Kaan Demirağ, Şubat ayında hayatını birleştirdiği 5 aylık hamile olan Aslışah Alkoçlar için kesenin ağzını açtı. Alkoçlar'a evlilik ve bebek hediyesi olarak Kemer Country’de 15 milyon TL’lik kütük ev kiraladı. Çift bu villada 2040 yılına kadar oturabilecek.

Geçtiğimiz Şubat'ta Kaan Demirağ ile nikah masasına oturan Ender-Gülşah Alkoçlar çiftinin kızları, 28 yaşındaki sosyetik güzel Aslışah Alkoçlar'ın evlendiği ilk günden beri hakkında hamile olduğu yönünde iddialar ortaya atılmıştı.

Şimdilerde beş aylık hamile olan sosyetik güzel Alkoçlar, 5 Şubat'ta aile arasında Beşiktaş'ta bir otelde düzenlenen sade törenle nikah masasına oturduktan bir süre sonra eşi Demirağ ile yeni evlerine taşınmıştı.

 15 MİLYON TL'LİK DÜĞÜN VE BEBEK HEDİYESİ

Pandemi nedeniyle düğün tarihlerini öne çektikleri için evlerinin dekorasyonunu yetiştiremeyen Demirağ çifti evlerine kavuştuktan sonra, Kemer Country'de bulunan kütük villanın Kaan Demirağ'ın Aslışah Alkoçlar'a düğün ve bebek hediyesi olduğu ortaya çıktı.

Aslışah Alkoçlar'a Kaan Demirağ'dan büyük jest! Eşi için kesenin ağzını açtı

Demirağ, Alkoçlar'a kısa süre önce taşındıkları Kemer Country'deki kütük evi 15 milyon TL'ye kiraladı.

TAPUSU YOK, UZUN DÖNEM KİRALANIYOR

Takvim'in haberine göre; Bilindiği üzere Kemer Country'deki evlerin tapusu yok; ancak bu villalar uzun dönemli olarak kiralanabiliyor.

2040 YILINA KADAR KİRALADI

Kaan Demirağ'ın eşine jest yaptığı villa da 2040 yılına Aslışah Alkoçlar adına kiralanmış durumda.

ÖNCE İNKAR ETMİŞTİ

Aslışah Alkoçlar, evlenirken hamile olduğu iddiasını önce inkar etti. Ancak karnı belirginleşince bebek haberini duyurmak zorunda kaldı.

Aslışah Alkoçlar'a Kaan Demirağ'dan büyük jest! Eşi için kesenin ağzını açtı - Resim : 2

5 Şubat'ta iş insanı Kaan Demirağ ile hayatını birleştiren Aslışah Alkoçlar, ilk bebeğini kucağına almak için gün sayıyor. Anne olmanın heyecanını yaşayan ve hamile olduğunun müjdesini Instagram'dan veren sosyetik güzelin paylaştığı son fotoğraf karelerinde karnının iyice büyümesi dikkat çekti.

Evlendiği ilk günden beri hamile olduğu konuşulan Alkoçlar, bir süre önce sosyal medya hesabından yaptığı sürpriz paylaşımla iddiaları doğruladı. Yeşilçam yıldızı anneannesi usta oyuncu Hülya Koçyiğit'in gençlik yıllarına benzerliğiyle de adından söz ettiren cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Alkoçlar, geçen yıl Mart ayında aşk yaşamaya başladığı ve 5 Şubat'ta Beşiktaş'ta Four Seasons Otel'de görkemli bir düğünle hayatını birleştirdiği Kaan Demirağ ile ilk bebeklerine kavuşmak için gün sayıyor.

 

 

Aslışah Alkoçlar'a Kaan Demirağ'dan büyük jest! Eşi için kesenin ağzını açtı ile ilgili etiketler Aslışah Alkoçlar Kaan Demirağ Kemer Country villa
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.