Aslışah Alkoçlar yeni anne olanlara seslendi

HD Group'un veliahtı iş insanı Kaan Demirağ ile 2021 yılının Şubat ayında nikah masasına oturan Hülya Koçyiğit'in torunu Aslışah Alkoçlar geçtiğimiz ay ikinci kez annelik sevinci yaşamıştı. Sosyetik isim Aslışah Alkoçlar, sosyal medya hesabı üzerinden yeni annelere tavsiyeler verdi.

Anneannesi Hülya Koçyiğit'e benzerliğiyle dikkat çeken sosyetik güzel Aslışah Alkoçlar, 2021 yılının Şubat ayında HD Group'un veliahtı iş insanı Kaan Demirağ ile nikah masasına oturmuştu. Çift evlendikten 7 ay sonra ise ilk çocukları Cem'i kucaklarına almanın heyecanını yaşamışlardı. Alkoçlar geçen ay da kızı Ada Demirağ'ı dünyaya getirmişti.

 ''YENİ HALİNİZİ SEVİN''

Aslışah Alkoçlar, sosyal medya hesabı Instagram'dan yeni doğum yapan annelere tavsiyelerde bulundu. "Kendinize yüklenmeyin, yeni halinizi sevin" diyen Aslışah Alkoçlar, hamilelik sürecinde almış olduğu kilolar üzerinden bir dizi açıklamada bulundu.

ASLIŞAH ALKOÇLAR

Alkoçlar, "Biraz etli butlu yeni bir ben, karnım 8 haftalık hamile gibi duruyor. Üç dört kot denemesinden sonra bir tanesine sığdım. Eski formuma hemen kavuşma gibi bir iddiam yok bu halimi de çok seviyorum. Yeni doğum yapan annelere sesleniyorum kendinize yüklenmeyin yeni halinizi sevin kendinizle gurur duyun, bir insan dünyaya getirdiniz çatlaklarınızı sevin onlar hep 9 aylık emeğinizden size güzel hatıralar, bütün anneler benim için bir savaşçı, bir güç her gün aynada kendinize bakın ve eksiklerinizi değil güzelliklerinizi görün kendinizle gurur duyun kendinizi çok sevin" ifadelerini kullandı.

 

Aslışah Alkoçlar yeni anne olanlara seslendi ile ilgili etiketler Aslışah Alkoçlar
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.