Hadise'den Aslışah Alkoçlar'a zeytin dalı... Aralarına Hakan Sabancı girmişti!

Şarkıcı Hadise, Hakan Sabancı yüzünden küstüğü eski dostu Aslışah Alkoçlar’a zeytin dalı uzattı. Sosyetik güzelin fotoğrafına yorum yaptı. Alkoçlar’dan ise Hadise'ye cevap gelmedi.

4 yıl beraber olan sosyetik güzel Aslışah Alkoçlar ile Hakan Sabancı, 2017'de ilişkilerini bitirdi. Kısa süre sonra da Sabancı ile Hadise'nin aşk yaşadığı gündeme geldi. Duruma çok sinirlenen Aslışah, Hadise'yle dostluğunu bitirdi.

 

ASLIŞAH ALKOÇLAR SESSİZ KALDI

Takvim'in haberine göre; 5 yılın sonunda ilk adım Hadise'den geldi. Alkoçlar'ın Instagram paylaşımına kalp emojisiyle yanıt verdi. Herkes ikilinin arasındaki buzların erimesini beklerken, Alkoçlar'dan Hadise'ye bir cevap gelmedi.

Hadise'den Aslışah Alkoçlar'a zeytin dalı... Aralarına Hakan Sabancı girmişti!

Bir dönem sıkı dost olan Hadise ile Aslışah Alkoçlar'ın arası, Hakan Sabancı yüzünden bozulmuştu. Hadise, Sabancı'dan sonra Kaan Yıldırım ile aşk yaşadı. Ancak mutluluğu yine bulamadı. Şimdilerde ise gönlünü Mehmet Dinçerler'e kaptırdı.

 

Hadise'den Aslışah Alkoçlar'a zeytin dalı... Aralarına Hakan Sabancı girmişti! ile ilgili etiketler Hadise Hakan Sabancı Aslışah Alkoçlar mehmet dinçerler
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.