15 Temmuz Derneği

"Dernek olarak vizyonumuz; toplumsal hafıza oluşturarak, 15 Temmuz 2016 tarihindeki hain darbe girişiminin öncesi ve sonrasında yaşananları gelecek nesillere aktarmak, hem bu hain darbe girişimini gerçekleştiren alçakların, hem de bu hain darbe...

15 Temmuz Derneği'nden FETÖ'nün özel listesinde bulunan öğrencilerin tahliyesine büyük tepki
15 Temmuz Derneği'nden İYİ Partili Türkkan'a sert tepki 15 Temmuz Derneği ve TÜGVA'dan 15 Temmuz şehitlerimiz için “Vatan Koşusu”
15 Temmuz Derneği ile İstanbul Medeniyet Üniversitesi'nden işbirliği 'Celal Bayar’ı en çok 103 milyon yalanı üzdü' Emekli amirallerin muhtırasına suç duyurusu 15 Temmuz Derneği'nde kan değişimi! 'Gücümüzü konsolide ederek reformları hayata geçirmeliyiz' 'FETÖ farklı cemaatler içinde varlığını sürdürüyor' Şüheda Camii’nde şehitler için hatim programı yapıldı 'FETÖ ile mücadelede eğitim ayağı dikkate alınmalı' Mete Yarar ve Nedim Şener 'Harbi Konuşmalar'da 251 Hatim Programı Şuheda Camii’nde Mapping nedir? Mapping nasıl yapılır? 15 Temmuz müzesi nerede? 15 Temmuz Gazileri kaç para maaş alıyor? 15 Temmuz Derneği'ne sırtını döndü 15 Temmuz Derneği'nden sert açıklama: Yazık sana Arınç... Binali Yıldırım "Harbi Konuşmalar"da! "15 Temmuz’un esas hafızası şehit ailelerimizdir!" İsmail Kahraman hain darbe girişimini anlattı! İsmail Kahraman "HARBİ KONUŞMALAR"da 15 Temmuz Şehitler Köprüsü davasında yaşananlar! "Nasıl bir felaketten döndüğümüzü anlayamadık!" Prof Dr. Erhan Afyoncu gençlerle buluşuyor! 15 Temmuz 'da yaşanılanlar anlatılacak! Şehit ailelerinden Barış Pınarı'na destek Şehit ailelerinden Barış Pınarı Harekatı'na destek Annelerin yüreğindeki ateş, terörü bitirecek! 15 Temmuz ile 12 Eylül bağlantısı!