15 Temmuz Derneği'nden İYİ Partili Türkkan'a sert tepki

15 Temmuz Derneği, Bingöl'de şehit yakınına küfreden İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ı protesto etmek amacıyla İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı önünde, bugün saat 14.00'te bir basın açıklaması yapılacağını duyurdu. Açıklama duyurusunda, "Ha dağdaki Karayılan ha Meclis'teki Lütfü Türkkan" ifadesi yer aldı.

Bingöl'de kendilerine tepki gösteren şehit yakınına küfreden İyi Parti Milletvekili Lütfü Türkkan'a tepkiler çığ gibi büyüyor.

15 Temmuz Derneği, sosyal medya hesaplarından çağrı yaparak "şehitlere ve ailelerine" sahip çıkma çağrısı yaptı.

"HA DAĞDAKİ KARAYILAN YA MECLİS'TEKİ TÜRKKAN"

Dernek, "Ha dağdaki Karayılan, ha Meclis'teki Lütfü Türkkan" sloganıyla paylaştığı mesajda, Türkkan'ı kınamak ve tepki göstermek için İyi Parti İstanbul İl Başkanlığını önünde saat 14.00'te basın açıklama yapılacağını duyurdu.

15 Temmuz Derneği'nden İYİ Partili Türkkan'a sert tepki ile ilgili etiketler İYİ Parti Lütfü Türkkan Şehit küfür 15 Temmuz Derneği
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.