15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne dev Türk Bayrağı asıldı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 7'nci yıl dönümünde, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne dev Türk Bayrağı asıldı.

15 Temmuz Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 7'nci yıl dönümü nedeniyle  İstanbul Valiliği ile 15 Temmuz Derneği 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde bir etkinlik düzenledi.

Hafıza 15 Temmuz Müzesi önünde konuşan 15 Temmuz Derneği Başkanı İsmail Hakkı Turunç, "15 Temmuz hain darbe girişiminin 7'nci yılı münasebetiyle daha önceki yıllarda olduğu gibi köprüye, o gün asılan bayrağımızı temsilen, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, İstanbul Valiliği ve 15 Temmuz Derneği olarak, şehit aileleri ve gazilerimizin katılımıyla bayrağımızı tekrar asacağız. Bayrağımızı hainler indirmesin diye hayatlarını seve seve feda eden şehitlerimizi hatırlayacağız. Zaten hiç unutmadık. Gazilerimizi hatırlayacağız. Burada asacağımız bayrak bu topraklarda binlerce yıl, toprağın her coğrafyasında olduğu gibi binlerce yıl göklerde dalgalanacak. Çünkü bu bayrak, özgürlüğümüzün ve bağımsızlığımızın sembolüdür. Şehitlerimiz de o mana ve ruhu bildikleri için hayatlarını seve seve ortaya koydular. Şehitlerimize ve yakınlarına söz veriyoruz; bayrak asla inmeyecek. Vatan bölünmeyecek ve bu millet asla esir olamayacak. Bağımsızlık ve özgürlüğünü sürdürerek örnek bir millet olarak yoluna devam edecek" dedi.

Grup, konuşmanın ardından 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün ortasına kadar yürüdü. Burada, üç noktadan Türk Bayrağı ve 15 Temmuz Derneği flaması köprüye asıldı. 

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne dev Türk Bayrağı asıldı ile ilgili etiketler 15 Temmuz Şehitler Köprüsü Türk bayrağı 15 Temmuz
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.