İsmail Kahraman "HARBİ KONUŞMALAR"da

15 Temmuz Derneği’nin yürüttüğü “HARBİ KONUŞMALAR"ın aralık ayı konuğu 15 Temmuz gecesi TBMM oturumunu yöneten Meclis Başkanı İsmail Kahraman.

Hain darbe girişiminin üçüncü yıl dönümünde kapılarını ziyaretçilere açan ve 15 Temmuz Derneği’nin işletmesini yürüttüğü Hafıza 15 Temmuz’da her ay düzenlediğimiz HAFIZANDA NE VAR?-HARBİ KONUŞMALAR programı devam ediyor. Marmara Üniversitesi ile birlikte gerçekleştirdiğimiz programın Aralık ayı konuğu Türkiye Büyük Millet Meclisi 27. Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Başkan Vekili İsmail Kahraman.

Moderatörlüğünü Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı ve 15 Temmuz Derneği Danışma Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ali Köse’nin yapacağı programda deneyimli siyasetçi Kahraman, gençlerle buluşuyor. 15 Temmuz’da Meclis Başkanı olan İsmail Kahraman, Cumhuriyet tarihimizde ilk kez bombalanan TBMM’de o gece neler yaşandığını, Türkiye’nin darbeler tarihini ve FETÖ ile mücadelede gelinen noktayı anlatıyor.

Harbi Konuşmalar 23 AralıkPazartesi saat 14:00'te Hafıza 15 Temmuz'da yapılacak.

 

 

 

İsmail Kahraman "HARBİ KONUŞMALAR"da ile ilgili etiketler 15 Temmuz Derneği İsmail Kahraman harbi konuşmalar
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.