Alişan ile Buse Varol ‘un kızının ismi ne?

Alişan ile Buse Varol ‘un kızının ismi ne? Ünlü şarkıcı Alişan ve eşi Buse Varol doğmamış kızlarının ismini sonunda açıkladı. Alişan ile Buse Varol ‘un kızının ismi ne?

Alişan ile Buse Varol ‘un kızının ismi ne? Geçtiğimiz aylarda canlı yayında doğacak bebeklerinin kız olacağını açıklamışlardı. Geçtiğimiz gün ise doğacak kızlarının ismine karar verdiklerini açıkladılar. Alişan ile Buse Varol ‘un kızının ismi ne?

ALİŞAN VE BUSE VAROL’UN KIZININ İSMİ NE?

Kızlarının adına Buse Varol’un karar verdiğini açıklayan çift yeni doğacak kızlarına 'Eliz' adını koyacaklarını söyleyen Buse Varol, "Kızımızın adını ben seçtim. Hem annesi hem de isim annesi oldum" dedi. Varol, hamilelik sürecini sorunsuz ve sağlıkla geçirdiğini de sözlerine ekledi.

Alişan ile Buse Varol ‘un kızının ismi ne?

Alişan ile Buse Varol ‘un kızının ismi ne? ile ilgili etiketler Buse Varol Alişan kızlarının ismi ne olacak belli oldu mu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.