Alina Boz ile Mert Ramazan Demir'i kızdıracak iddia! Meğerse Umut Evirgen Afra Saraçoğlu'na...

Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile 4 yıllık ilişkisi biten Alina Boz'un ayrılıktan 15 gün sonra Umut Evirgen ile aşk yaşamaya başlaması magazin gündemine bomba gibi düştü. Sürpriz aşkın ardından ortaya atılan iddialar şaşkınlık yarattı. Mert Ramazan Demir ile aşk yaşayan Afra Saraçoğlu ile Umut Evirgen hakkında çıkan söylentiler olay oldu. İşte detaylar...

Ünlü oyuncu Alina Boz, Sezen Aksu'nun oğlu 41 yaşındaki Mithat Can Özer ile 4 yıldır yaşadığı aşka geçtimiz haftalarda nokta koydu. Evlilik yolunda ilerleyen çiftin ayrılık haberi çok konuşuldu. İkilinin ayrılığını fırsat bilen Umut Evirgen, Alina Boz ile yakınlaştı. Boz, Özer'den ayrıldıktan 15 gün sonra Tuğba Büyüküstün, Melisa Şenolsun ve Serenay Sarıkaya ile aşk yaşamış olan Umut Evirgen ile yeni bir aşka yelken açtı.

Alina Boz ile Mert Ramazan Demir'i kızdıracak iddia! Meğerse Umut Evirgen Afra Saraçoğlu'na...

Umut Evirgen, paylaştığı bir fotoğrafla Alina Boz ile aşk yaşadığını cümle aleme duyurdu. Evirgen ile Boz, geçtiğimiz günlerde Yunanistan'a giderek birlikte tatil yaptı. Alina Boz'un Mithat Can Özer'den ayrılır ayrılmaz yeni bir ilişki yaşaması ''Alina Mithat'ı çabuk unuttu'' yorumlarına neden oldu. Evirgen hakkında ise 'Sevgilisinden ayrılanlara umut oluyor' şeklinde yorumlar yapıldı.

Alina Boz ile Mert Ramazan Demir'i kızdıracak iddia! Meğerse Umut Evirgen Afra Saraçoğlu'na... - Resim : 2

AFRA SARAÇOĞLU'NDAN VETO YEDİ!

Umut Evirgen, Alina Boz ile yaşadığı aşkla gündeme gelirken yeni bir iddia ortaya atıldı. Beyaz Magazin'de yer alan iddiaya göre; Umut Evirgen, Afra Saraçoğlu ile sevgili olmak istedi. Umut Evirgen, ortak bir arkadaşlarına kendisini Afra Saraçoğlu ile tanıştırmasını söyledi. Ancak Afra Saraçoğlu, Umut Evirgen'i reddetti.

Alina Boz ile Mert Ramazan Demir'i kızdıracak iddia! Meğerse Umut Evirgen Afra Saraçoğlu'na... - Resim : 3

Mert Yazıcıoğlu ile ayrıldıktan sonra Yalı Çapkını dizisindeki rol arkadaşı Mert Ramazan Demir'le yeni bir ilişkiye yelken açan Saraçoğlu ve Alina Boz'la aşk yaşayan Umut Evirgen'in iddialar hakkında neler söyleyecekleri de merak konusu oldu.

Alina Boz ile Mert Ramazan Demir'i kızdıracak iddia! Meğerse Umut Evirgen Afra Saraçoğlu'na... - Resim : 4

 

Alina Boz ile Mert Ramazan Demir'i kızdıracak iddia! Meğerse Umut Evirgen Afra Saraçoğlu'na... ile ilgili etiketler Afra Saraçoğlu Umut Evirgen Alina Boz
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.