Ali Tosun kimdir, kaç yaşında, nereli?

Ali Tosun kimdir? Adıyaman Milli Eğitim Müdürü Ramazan Aşçı'nın yerine gelen yeni Adıyaman il Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun hakkındaki detaylar merak ediliyor ve bu nedenle Ali Tosun kimdir?" sorusu araştırılıyor. Peki, Ali Tosun kimdir? Adıyaman il Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun kaç yaşında, nereli? İşte Ali Tosun'un hayatı...

Adıyaman il Milli Eğitim Müdürü olarak Ramazan Aşçı'nın yerine gelmesi ile birlikte 'Ali Tosun kimdir?' sorusu araştırılıyor.  Bu çerçevede Ali Tosun'da son zamanlarda merak edilenler isimler arasında yerini alıyor. Peki, Ali Tosun kimdir? Adıyaman il Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun kaç yaşında, nereli? İşte Ali Tosun'un hayatı...

Ali Tosun kimdir, kaç yaşında, nereli?

ALİ TOSUN KİMDİR?

Ali Tosun, 1980 yılında Trabzon'da doğmuştur. İlk ve ortaöğrenimini Vakfıkebir'de tamamladıktan sonra Karadeniz Teknik Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi İlköğretim Fen Bilgisi Öğretmenliği Bölümü'nde Yükseköğrenimini tamamlamıştır. Ayrıca Sakarya Üniversitesi'nde Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında Yüksek Lisans yapmıştır.

Ali Tosun, kariyeri boyunca farklı görevlerde bulunmuştur. On yıl boyunca okul müdürlüğü görevini üstlenmiş, ardından ilçe milli eğitim şube müdürlüğü, ilçe millî eğitim müdür vekilliği ve il millî eğitim müdür yardımcılığı gibi görevlerde çalışmıştır. Ayrıca Yalova ve Zonguldak illerinde il müdürlüğü görevlerinde bulunmuştur.

Ali Tosun kimdir, kaç yaşında, nereli? ile ilgili etiketler MEB
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.