Akla mantığa sığmıyor! Sıkıldığı için 5 defa nişanlısına kaçtı! Serap Paköz dondu kaldı!

Gündüz kuşağında ekrana gelen programlarda akla mantığa uymayan işler duyulmaya devam ediyor. Star Tv'de Serap Paköz'ün sunduğu Gerçeğin Peşinde programına katılan kadın, eski nişanlısına 5 kez kaçmasının nedenini çok sıkılmasına bağladı. Eşinden canlı yayında af dileyen kadına süprizi eşi yaptı.

Star Tv'nin gündüz kuşağında yayınladığı Gerçeğin Peşinde isimli programında akla mantığa sığmayan olaylar işlenmeye devam ediyor. Özgül ismindeki bir kadın, eski nişanlısına 5 kez kaçtı. Bu durumun nedenini çok sıkılmasına bağlayan kadın, eşi Hasan'dan canlı yayında özür diledi. Eşi ise durumu anlayışla karşılayarak kadını affetti.

SIKILDIĞI İÇİN ESKİ NİŞANLISINA 5 KEZ KAÇTI!

Çobanlık mesleğini yürüttüğü öğrenilen Adem'e daha önce 5 kez kaçan Özgül, "Niye gidiyorsunuz Adem'e?" sorusuna "Gezmeyi tozmayı ondan bildim. Yani bir anda bu da sıkmayı başlayınca beni... Çünkü Adem'in yanında gezmek tozmak... her yere gidiyordum." dedi.

KOCASI CANLI YAYINDA AFFETTİ

Tartışmaların sonunda Özgül, eşine "Özür dilerim, bir ömür boyu seninle olmaya varım." dedi. Özgül'ün kocası olan Hasan ise eşine çok aşık olduğuna söyleyerek onun özrünü kabul etti ve ikili tekrar bir araya geldi.

Akla mantığa sığmıyor! Sıkıldığı için 5 defa nişanlısına kaçtı! Serap Paköz dondu kaldı! ile ilgili etiketler Star TV serap paköz
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.