2 BİN FETÖ’CÜ NASIL AKLANACAK? BYLOCK DELİL DEĞİL Mİ?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, FETÖ'ye can suyu veren AİHM'in 2 bin FETÖ’cüyü aklamak için harekete geçmesi ile Bylock'un delil olmaktan çıkarılma kararını, FETÖ davalarına bakan hakim ve savcılarımıza verilen gözdağını tartıştı.

''GAZZE'DEKİ KATLİAMLARIN HER AYRINTISINDA ABD'NİN İZİ VARDIR''

Bozkurt, ''Biden bu saatten sonra bombaları göndermese ne olur? Gazze'nin altını üstüne getirdiniz. Gazze'deki katliamların her ayrıntısında ABD'nin izi vardır. İsrail, miras bakanlığı ile başka ülkenin topraklarını ele geçirmenin bakanlığını kurdu. ABD'de Gazze'deki saldırılara tepki arttığı için Biden artık sıkıştı. ABD Israil ile danışıklı dövüşü oynuyor. Alttan alta İsrail'e 'Devam et' diyor. Bu soykırımda sadece Netanyahu değil ABD yönetimi de yargılanmalıdır.

''AİHM, TÜRKİYE'YE BİNLERCE FETÖ AKLAMA KARARININ TEHDİDİNİ YAPIYOR''

AİHM, Avrupa ve Batı emperyalizmin sözde hukuk sopalarından biridir. AİHM 3 kişilik kurduğu komiteyle Bylock mahkumiyetlerine yönelik başvuruları değerlendirmeye aldı. Türkiye'de yargı süreci tamamlanan FETÖ hükümlülerin 2019-2023 yılları arasında yaptığı başvuruları 18 Aralık 2023'te gönderdiği bin kişilik listeden savunma talep etti. Ardından yeni bir bin kişilik gönderdiği listeden de savunma sitedi. Adalet Bakanlığı'nın  6 ay içinde savunma yapması talep ediliyor. AİHM, Türkiye'ye binlerce FETÖ aklama kararının tehdidini yapıyor. FETÖ'cü 2 bin kişi gösterilerek aslında tüm FETÖ'cülerin aklanmasını sağlamaya çalışıyorlar. AİHM tarafsız yargılama yapamayacağını bir kez daha Türkiye'ye gösteriyor. Bylock bir delildir. O zaman neden herkese bylock yüklenmiyor da sadece kendi örgütsel faaliyetlerinde olan kişlere yükleniyor? AİHM, kendi içtihatlarına karşı çıkarak delil değerlendirmesi yapıyor. AİHM bunun aslında hukuki olmadığını, Türkiye'ye yönelik düşmanca siyasi bir karar gösterdiğini ortaya koyuyor. AİHM'de hak ihlali adı altında teröristleri aklamaya çalışan, masum ilan eden ve Türkiye'yi cezalandırmaya çalışan kararlar görüyoruz.'' şeklinde konuştu.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

2 BİN FETÖ’CÜ NASIL AKLANACAK? BYLOCK DELİL DEĞİL Mİ? ile ilgili etiketler FETÖ AİHM Avrupa ByLock Ceyhun Bozkurt Haberin Olsun

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Reisi'nin ölümü sonrası İran'da rejim muhalifleri kutlama yapıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin helikopter kazasının ardından rejim muhalifleri kutlamalar yapmaya başladı.