Aliyev ile görüşen 3 liderin başına gelenler dikkat çekti

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve heyetini taşıyan helikopterin düşmesi dünyayı şoke etti. Reisi’nin öldüğü iddia edilen kaza sonrası gözler, İlham Aliyev ile görüşen Sırbistan ve Slovakya Cumhurbaşkanlarının başına gelen çok ilginç olaylara çevrildi.

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER


Dünya İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve beraberinde ki heyeti taşıyan helikopteri konuşuyor.


REİSİ’NİN KAYBOLAN HELİKOPTERİ SAATLER GEÇTİĞİ HALDE BULUNAMADI

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve heyetini taşıyan helikopterin düşmesi ve ardından saatler geçmesine rağmen bulunamaması,tüm dünyayı adeta şoke etti.İran’ın helikopterin düştüğü iddia edilen bölgelerde Türkiye’den arama çalışmaları için yardım istediği belirtildi.Güvenilir kaynaklardan elde edilen son bilgilere göre,İran Cumhurbaşkanı Reisi ile yanında bulunanların helikopterin durumunun başkent Tahran ile tüm ülkede büyük endişe ile takip edildiği öğrenildi.


HELİKOPTER KAZASIYLA ORTAYA ÇIKAN ÇOK İLGİNÇ RASTLANTILAR


Öte yandan,İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin öldüğü iddia edilen kaza sonrası gözler,İlham Aliyev ile görüşen Sırbistan ve Slovakya Cumhurbaşkanlarının başına gelen çok ilginç olaylara çevrildi.Bu ilginç olaylara göre,Azerbaycan ile ilişkilere önem veren ve güçlendirmekten yana olan Slovakya Başbakanı 8 Mayıs’ta Bakü ziyaretinden döndükten sonra suikasta uğradı.Yine Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’e “dost” diyen Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic, 2 gün önce “Sıra sende” şeklinde ölüm tehdidi aldı.Bugün ise uzun bir aradan sonra Azerbaycan ile dostluk mesajları veren İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin helikopteri kazaya uğradı.Dünya bu olayların ardından,”Tüm bunlar rastlantı mıdır? Yoksa bir mesaj mıdır ve kime?” şeklinde tartışıyor.


REİSİ VE ALİYEV’İN TÖREN KONUŞMALARI ORTAYA ÇIKTI

İran ile beraber,Ortadoğu,Avrupa ve Kafkaslar’da bulunan ülkelerin özellikle takip ettiği helikopter kazasının sonucu merakla bekleniyor.Buarada,İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Aliyev'in birlikte verdikleri son ortak açıklamanın konuşmaları ortaya çıktı.Bu konuşmalarda;

-Reisi:“Bazıları bizim bir araya gelmemizi hoş karşılamıyor fakat onlar bizim için önemli değil.”

-Aliyev: “Dünya bilsin ki biz birlikteyiz birlikte olmaya devam edeceğiz.”

Çok manidar, değil mi? O "bazıları" kimse, işte suçlu odur.” dediği kaydedildi.

Aliyev ile görüşen 3 liderin başına gelenler dikkat çekti ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.