Ahmet Kural bebeğine vereceği ismi sevenlerine duyurdu?

Ahmet Kural ve sevgilisi Çağla Gizem Şahin, geçtiğimiz temmuz ayında Bodrum'da nikah masasına oturdu. 4 yıllık birlikteliklerini evlilik ile taçlandıran ikiliden geçtiğimiz aylarda bebek beklediklerini duyurmuştu. Şimdi ise Ahmet Kural bebeklerine vermek istedikleri ismin açıkladı.

Ahmet Kural, şarkıcı Sıla'dan olaylı bir şekilde ayrılıktan sonra Avukat Çağla Gizem Şahin ile aşk yaşamaya başlamıştı.

Ahmet Kural, dört yıldır birlikte olduğu Avukat Çağla Gizem Şahin ile Bodrum’da düzenlenen bir törenle 18 Temmuz'da dünyaevine girmişti.

Nikâh öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen Ahmet Kural, "Mutluyuz, en mutlu günümüz. Bir saat önce gelini gördüm, first look deniyormuş. Bir an önce hızlı ve hareketli danslara geçelim, eğlenelim istiyoruz.” şeklinde açıklama yapmıştı.

Ahmet Kural bebeğine vereceği ismi sevenlerine duyurdu?

BEBEK MÜJDESİNİ VERMİŞLERDİ

Çağla Gizem Şahin ile Ahmet Kural, ortak yaptıkları bir Instagram paylaşımıyla geçtiğimiz aylarda bebek beklediklerinin müjdesini vermişti.

İkilinin "Çok heyecanlıyız" mesajını yazarak bebek ve biberon emojisi koyduğu paylaşım, kısa sürede 34 bine yakın beğeni aldı.

Ardından hayranları çiftten gelecek cinsiyet haberini bekledi. İlk kez anne-baba olma heyecanı yaşayan ikilinin, erkek bebeklerinin olacağı öğrenildi.

ERKEK BEBEKLERİ OLACAK

Kural, katıldığı programda da bebeklerinin ismini duyurdu. Ahmet Kural, “İnşallah sağlıklı, sıhhatli doğar. İnşallah Allah bir kız çocuğu da nasip eder. Daha doğmadan büyük bir heyecan sardı bizi. Kemal ismini çok istiyoruz. Mustafa Kemal’den geliyor ismi. İnşallah olgun kemâle ermiş bir çocuk olur.” ifadelerini kullandı.

Ahmet Kural bebeğine vereceği ismi sevenlerine duyurdu? ile ilgili etiketler Ahmet Kural Bebek
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.