Afra Saraçoğlu ile Çağatay Ulusoy sevgili mi?

Yalı Çapkını'nın Seyran'ı Afra Saraçoğlu ile meslektaşı Çağatay Ulusoy'un aşk yaşamaya başladığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Blu TV'de yayınlanan "Yeşilçam" dizisinde birlikte kamera karşısına geçen iki popüler oyuncunun sevgili olduğu öne sürüldü. İkili cephesinden aşk dedikodularıyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi

Dört yıldır aşk yaşadığı meslektaşı Mert Yazıcıoğlu'ndan kısa süre önce ayrılan Afra Saraçoğlu'nun (25) adı, Yalı Çapkını dizisindeki partneri Mert Ramazan Demir ile aşk dedikodularına karışmıştı. Çağatay Ulusoy'un (32) da adı 5 yıllık ilişkisini sonlandırdığı Duygu Sarışın'dan sonra İlkin Tüfekçi ile anılmıştı. Afra Saraçoğlu'nun daha önce aynı dizideki rol arkadaşı Çağatay Ulusoy ile birlikte olduğu iddia edildi. 

Afra Saraçoğlu ile Çağatay Ulusoy sevgili mi?


TV8'de yayınlanan 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programının sunucuları, canlı yayında, "Çağatay Ulusoy'un hayatına giren kadınlar hep ondan yaşça büyük. Belki bu kez çizgiyi değiştirmek istiyor olabilir. Kendinden yaşça büyük kadınlarla aşk yaşadığı zaman sonucu gelmedi. Yedi yaş ne ki?" ifadelerini kullandılar.

afra - çağatay

'BEYLERBEYİ'NDE BİRLİKTE GÖRÜNTÜLER' İDDİASI

2021 yılında dijital platformda yayınlanan 'Yeşilçam' dizisinde iki sevgiliyi oynayan 32 yaşındaki Çağatay Ulusoy ile 25 yaşındaki Afra Saraçoğlu'nun arkadaşlıklarının aşka dönüştüğü konuşuluyor. İkilinin Beylerbeyi'nde birlikte görüldükleri de iddialar arasında.

Afra Saraçoğlu ile Çağatay Ulusoy sevgili mi? ile ilgili etiketler Çağatay Ulusoy Afra Saraçoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.