Acun Ilıcalı'nın Survivor 2023 çıkışı şaşırttı! Kadroya dahil edilen yeni yarışmacı, olay yarattı!

Efsane yarışma programı Survivor’ın yeni sezonu için geri sayım devam ederken Acun Ilıcalı Instagram hesabı üzerinden yapmış olduğu yeni paylaşımda kadroya dahil olan yarışmacıları duyurdu.

1 Temmuz tarihinde başlayan MasterChef Türkiye yarışmasının yeni sezonu, olaylı bir şekilde devam ediyor. Jüri üyelerinin haksız eleştirilerine maruz bırakıldığı düşünülen Burak Kaya sosyal medya kullanıcılarından büyük destek görürken yarışmanın sonlanmasının ardından ekranlara gelecek olan Survivor 2023 yarışması da sosyal medya kullanıcıları tarafından yakından takip ediliyor.

Tam bir eğlence kanalı olarak gösterilen Tv8 kanalı, yeni sezona bomba gibi hazırlanmaya devam ediyor. Senelerdir Acun Ilıcalı’nın en etkili silahı olarak gösterilen Survivor yarışmasının 2023 sezonu için hazırlıklar tam gaz devam ederken Ilıcalı da yeni sezonun kadrosuna dahil olan isimleri peş peşe paylaşıyor.

Bu sene “Fenomenler- Ünlüler” formatında yayınlanacağı artık kesinleşmiş olan Survivor yarışması tutkunlarını heyecanlandırmaya devam ederken Acun Ilıcalı’nın Instagram hesabı üzerinden yaptığı yeni paylaşım sosyal medyayı adeta salladı. Formatın daha çok zekaya dayalı olacağını daha önce açıklamış olan Ilıcalı’nın yarışma adına el sıkıştığı yeni isim, bazı kişiler tarafından doğru bulunmadı.

ACUN ILICALI YENİ YARIŞMACILARI AÇIKLADI!

Acun Ilıcalı'nın Survivor 2023 çıkışı şaşırttı! Kadroya dahil edilen yeni yarışmacı, olay yarattı!

Dün sosyal medya hesabı üzerinden yeni bir paylaşım yayınlamış olan medya patronu Acun Ilıcalı, Survivor 2023 kadrosu için anlaşmaya varmış olduğu iki ismi daha açıkladı. İsimlerden birini Basketbolcu Aysu Keskin olarak açıklayan Ilıcalı, diğerini ise Ampute Milli Takımı oyuncusu Barış Telli olarak duyurdu.

Acun Ilıcalı’nın Ampute Milli Takımı oyuncusu Barış Telli’nin Survivor’a katılacağını açıklaması üzerine bazı sosyal medya kullanıcılarından eleştiri geldi. Alışılagelen Survivor konseptinde Telli’nin tercih edilmesi, yarışmanın hayranlarının kafalarını karıştırdı.

FENOMENLER VE ÜNLÜLER TAKIMLARI ŞEKİLLENMEYE BAŞLADI!

Acun Ilıcalı şimdiye kadar Survivor 2023 adına anlaşmaya varılmış olan isimleri şu şekilde açıkladı:

  • Ümit Erdim, Berdan Mardini, Yusuf Güney, Murat Eken, Aysu Keskin, Barış Telli, Zeynep Alkan, Halil İbrahim Göker, Seçkin Piriler, Cansu Tuman, Buse Plan, Elanur, Alper Rende, Kürşat Juan, Chaby.
Acun Ilıcalı'nın Survivor 2023 çıkışı şaşırttı! Kadroya dahil edilen yeni yarışmacı, olay yarattı! ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Survivor 2023
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.