AC Milan Fan Token nedir?

Spor ve eğlence dünyasının kripto para birimi olarak anılan bir Fan Token olabilir ve utility token özelliği taşıyabilir. Bu çerçevede, AC Milan Fan Token en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki, AC Milan Fan Token nedir? Detaylar haberimizde...

Kripto para piyasasının her geçen gün öneminin artmasıyla birlikte, futbol takımları da bu yönde çalışmalar yapmaya başladı. Bu çerçevede, AC Milan Fan Token en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki, AC Milan Fan Token nedir? Ayrıntılar haberimizde...

AC Milan Fan Token nedir?

AC MILAN FAN TOKEN NEDİR?

AC Milan Fan Token (ACM),  İtalyan AC Milan Futbol Kulubü’nün Socios ile birlikte hayata geçirdiği, Chiliz (CHZ) tabanlı bir kripto varlıktır. 2021 yılının başında piyasaya sürülen ACM utility token özelliği taşımaktadır. Utility yani fayda tokenı, bir ürün ya da hizmete özel erişim sağlayan kripto para türüdür. 

AC Milan Fan Token’ın en büyük amacı taraftarlar ile AC Milan arasındaki bağı güçlendirmek ve etkileşimi artırmaktır. ACM token sayesinde taraftarlar AC Milan Futbol Kulübü ile ilgili alınacak çeşitli kararlarda söz hakkına sahip olabilir, ACM sahiplerine özel ayrıcalıklardan yararlanabilir.

ACM Token’ın sunduğu bazı avantajlar ise şu şekildedir:

Takımın oyuncuları tarafından imzalanmış forma, şapka vb. ürünler

Kulüp tarafından taraftarlara özel sağlanan deneyimler

San Siro Stadyumu’nda VIP deneyim

Kulüple ilgili kararlarda anketlere katılarak söz sahibi olma

AC Milan’ın gelecek planlarından herkesten önce haberdar olma ayrıcalığı

Seria A ve Şampiyonlar Ligi’nde AC Milan’ın ev sahibi olduğu maçlar için bedava bilet imkanı

San Siro Stadyum turu ve özel alanlara erişim imkanı

AC Milan ürünlerinde özel indirimler

 

AC Milan Fan Token nedir? ile ilgili etiketler ACM AC Milan fan token
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.