10 ayda 60 kilo vermişti! Usta sanatçı Hakan Aysev ameliyat oldu!

Opera Sanatçısı Hakan Aysev, 2015 yılında 105 kiloya ulaşınca mide küçültme operasyonu geçirmişti. Yeniden sağlık sorunları yaşayan usta sanatçı, şimdi de mide fıtığı ameliyatı oldu

2015 yılında Mide Küçültme ameliyatı olan Hakan Aysevfazlalıklarından kurtulmuş 150 kilodan 90 kiloya kadar düşmüştü. Sıkı Diyet ve sporla kilosunu koruyan Aysev, sağlık sorunları nüksedince mide fıtığı ameliyatı olduğunu duyurdu.

Geçirdiği operasyon hakkında bilgi veren usta sanatçı şu ifadeleri kullandı:

10 ayda 60 kilo vermişti! Usta sanatçı Hakan Aysev ameliyat oldu!

"4 SAAT SÜREN ZORLU BİR AMELİYAT GEÇİRDİM"

"Sevgili arkadaşlarım 18 gün önce 4 saat süren bir mide fıtığı ameliyatı geçirdim, 4 saat süren güç bir ameliyatı çok başarılı bir şekilde bitiren çok sevgili dostum Prof. Ayhan Mesci'ye ve şahane ekibine, ayrıca bu süreçte bir saniye bile yanımdan ayrılmayan manevi oğlum Sami İrek'e ve can kuzenlerim Burcu Tüzün Yurtçu, Buket Tüzün Çağlar ve Pelinim Bülbülüme çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız... İyileşme sürecindeyim ve çok şükür ayaktayım"

10 ayda 60 kilo vermişti! Usta sanatçı Hakan Aysev ameliyat oldu! - Resim : 2

 

10 ayda 60 kilo vermişti! Usta sanatçı Hakan Aysev ameliyat oldu! ile ilgili etiketler Hakan Aysev
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.