Zerrin Özer, "Bıktım artık" diyerek yıllardır sakladığı hastalığını açıkladı!

Bir süre önce müziği bıraktığını belirterek yeniden sahneye çıkan ünlü sanatçı Zerrin Özer, "Bıktım artık beni yaftalamanızdan" diyerek yıllardır mücadele ettiği hastalığını açıkladı.

Uzun süredir gözlerden uzak bir yaşam süren Zerrin Özer, zaman zaman sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme geliyor. Haziran 2022'de müziği bıraktığını açıkladıktan birkaç ay sonra müziğe geri dönen Zerrin Özer, son olarak da sır gibi sakladığı hastalığını açıkladı.

Zerrin Özer paylaşımında şu ifadeleri kullanarak isyan etti:

"DEFOLUP GİTMEK İSTİYORUM, KUŞ BEYİNLİLER"

"Defolup gitmek istiyorum nasıl uçlardasınız ben borderline'm ya sizler? Beni tanımıyorsunuz bıktım artık beni yaftalamanızdan bıktım bazı kuş beyinlilerden".

Zerrin Özer, "Bıktım artık" diyerek yıllardır sakladığı hastalığını açıkladı!

BORDERLINE KİŞİLİK BOZUKLUĞU HAKKINDA

Borderline kişilik bozukluğu, kişinin düşünce ve algılama biçiminde, insanlara karşı olan duygularında ve ikili ilişkilerinde problemlere yol açan bir psikiyatrik rahatsızlıktır. Rahatsızlığı tanımlayan 'borderline' kelimesi 'sınırda, belirsiz' anlamını taşır.

 

 

Zerrin Özer, "Bıktım artık" diyerek yıllardır sakladığı hastalığını açıkladı! ile ilgili etiketler Zerrin Özer
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.