Zebani Efe kimdir, kaç yaşında, nereli? Zebani Efe Müslüman mı oldu?

Son dönemde sosyal medyada büyük yankı uyandıran ve "Zebani Efe" olarak tanınan Efe Baycan, 456 yaşında olduğunu iddia eden ve satanistlerin "peygamberi" olduğunu söyleyerek gündemde kendine geniş bir yer edinmişti. Ancak son günlerde, Zebani Efe'nin dini inançlarında büyük bir değişim yaşadığı ve Müslüman olduğu açıklamalarıyla şaşırtıcı bir dönüş yaşandı. Bu çerçevede Zebani Efe'nin kim olduğu merak ediliyor. Peki, Zebani Efe kimdir, kaç yaşında, nereli? Zebani Efe Müslüman mı oldu?

Son zamanlarda sosyal medyanın en ilginç figürlerinden biri olan "Zebani Efe" lakaplı Efe Baycan, yaşadığı inanç değişimiyle büyük bir merak konusu haline geldi. 456 yaşında bir zebani olduğunu iddia eden ve satanistlerin "peygamberi" olduğunu ilan eden Efe, şimdi ise Müslüman olduğunu açıkladı. Peki, Zebani Efe kimdir, kaç yaşında, nereli? Zebani Efe Müslüman mı oldu? İşte ayrıntılar...

Zebani Efe Kimdir?

Efe Baycan, Zebani Efe lakabıyla sosyal medyada geniş bir takipçi kitlesi kazanmış bir fenomendi. İzmir'de yaşayan 18 yaşındaki Efe, saç stili ve ilginç açıklamalarıyla tanınırken, aynı zamanda kendisini "Cehennem bekçisi" olarak tanımlamıştı. Efe, 456 yaşında bir zebani olduğunu iddia ederek, bu iddiasıyla da dikkatleri üzerine çekmişti.

Zebani Efe'nin fenomen haline gelmesinde en büyük etken, bir YouTube kanalında paylaştığı video oldu. Video içeriğinde Efe, 456 yaşında olduğunu ve satanistlerin peygamberi olduğunu iddia etmişti. Ayrıca, Türkiye'nin yüzde 15'inin satanist olduğunu iddia eden Efe, bu açıklamalarıyla büyük tartışmalara neden olmuştu. Ancak daha sonra katıldığı bir programda sorulara cevap verememesi ve "Onu Söyleyemiyoruz Maalesef" şeklindeki açıklamasıyla da gündemde kalmıştı.

Zebani Efe kimdir, kaç yaşında, nereli? Zebani Efe Müslüman mı oldu?

Zebani Efe Müslüman mı oldu?

Zebani Efe'nin en son paylaşımları ve açıklamaları, kendisinin Müslüman olduğunu gösteriyor. Bu dini inanç değişimi, önceki açıklamalarıyla büyük bir çelişki olarak görünüyor. Ancak Zebani Efe'nin bu ani değişimi hakkında daha fazla detay ve nedenleri henüz net olarak açıklanmadı.

Zebani Efe kimdir, kaç yaşında, nereli? Zebani Efe Müslüman mı oldu? ile ilgili etiketler Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.