Yüzyıllık Yalnızlık dizisinin konusu ne, oyuncuları kimler, uyarlama mı?

Gabriel García Márquez'in kült romanı "Yüzyıllık Yalnızlık" Netflix dizisi oluyor! Dizi, yazarın hayattayken uyarlama tekliflerini reddettiği romanını, yazarın mirasçılarının onayıyla ekranlara taşıyor. Bu bağlamda 'Yüzyıllık Yalnızlık konusu' veya ' Yüzyıllık Yalnızlık oyuncuları' gibi konu başlıkları arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Yüzyıllık Yalnızlık dizisinin konusu ne, oyuncuları kimler, uyarlama mı? İşte, Yüzyıllık Yalnızlık konusu ve oyuncu kadrosu!

Netflix, Gabriel García Márquez'in ünlü romanı "Yüzyıllık Yalnızlık"ı dizi haline getiriyor! Bu nedenle "Yüzyıllık Yalnızlık konusu" ve "Yüzyıllık Yalnızlık oyuncuları" gibi başlıklar, izleyicilerin ilgiyle araştırdığı konular arasında. Peki, Yüzyıllık Yalnızlık dizisinin hikayesi ne, oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor, dizi aslına sadık mı? İşte, Yüzyıllık Yalnızlık dizisinin konusu ve oyuncu kadrosuna dair detaylar!

Yüzyıllık Yalnızlık dizisinin konusu ne, oyuncuları kimler, uyarlama mı?

YÜZYILLIK YALNIZLIK KONUSU NE?

Netflix'in İspanyolca olarak hazırladığı dizi, Macondo kasabasındaki Buendía Ailesi'nin kuşaklara yayılan hikayesini anlatıyor. Roman, García Márquez'e Nobel Edebiyat Ödülü'ne giden yolda önemli bir rol oynamış ve dünya çapında 40'tan fazla dile çevrilmişti.

Fragmanda, Buendía Ailesi'nin yedi neslini konu alan hikayeden kesitler yer alıyor. Aureliano Babilonia'nın Melquiades'in günlüğünden okuduğu bölümler ile izleyiciler Macondo'ya taşınıyor. Ayrıca, Albay Aureliano Buendía'nın babasıyla birlikteyken bir idam mangasına tanıklık ettiği sahneler izleyicilere sunuluyor.

Dizinin konusu, Buendía Ailesi'nin lanet, delilik ve imkansız aşkla mücadele ettiği maceraları etrafında dönüyor. Kitap, Buendía Ailesi'nin aşk, güç, izolasyon ve kaderden oluşan zengin dokusunu hikayeye yansıtıyor. Tarihin döngüsel doğası ve insan deneyimlerinin evrenselliği temaları, dizide de dikkat çekiyor.

YÜZYILLIK YALNIZLIK OYUNCULARI KİMLER?

Dizide Albay Aureliano Buendía karakterini Claudio Cataño canlandırıyor. Diğer başrollerde Jerónimo Barón genç Aureliano Buendía'yı, Marco González Jose Arcadio Buendía'yı ve Susana Morales Úrsula Iguarán'ı oynuyor. Ayrıca kadroda Ella Becerra, Carlos Suaréz, Moreno Borja ve Santiago Vásquez gibi isimler de yer alıyor.

16 bölümden oluşan dizinin yönetmenliğini Alex García López ve Laura Mora üstleniyor. Senaryo, José Rivera, Natalia Santa, Camila Brugés, María Camila Arias ve Albatrós González'den oluşan bir ekip tarafından kaleme alındı.

Yüzyıllık Yalnızlık dizisinin konusu ne, oyuncuları kimler, uyarlama mı? ile ilgili etiketler Netflix
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.