Yusuf Çim kimdir? Kaç yaşında?

Show Tv ekranlarında Servet dizisinin başlamasına az bir zaman kaldı. Hikayesi ile dikkat çeken dizi oyuncu kadrosu ile de beğeni topluyor. Dizinin başrol oyuncuları arasında Yusuf Çim'de yer alıyor. Daha önce pek çok yapımda bulunan oyuncu yakışıklılığı ile de hayranlıkla izleniyor. Dizinin başlamasına az bir zaman kala oyuncularının yaşamlarıda merak ediliyor. Peki Yusuf Çim kimdir? Kaç yaşında? Hangi dizilerde rol aldı? Detaylar haerimizde...

Yusuf Çim kimdir? Ekranlara bir dizi daha merhaba diyor. Show Tv ekranlarında yayınlanacak Servet dizisi heyecanla bekleniyor. Oyuncu kadrosu ile de adından söz ettiren dizinin başrol oyuncularından arasında ise daha önce Çilek Kokusu dizisinde Burak karakterini canlandıran Yusuf Çim'de yer alıyor. Dizinin başlamasına az bir zaman kaldı. Peki Yusuf Çim kimdir? Kaç yaşında? Hangi dizilerde rol aldı? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

cats_10

YUSUF ÇİM KİMDİR?

26 Eylül 1991'de İstanbul Fatih'te dünyaya geldi. Aslen Giresun Alucra'lı olan 3 çocuklu bir ailenin en küçük ferdidir.

EĞİTİMİ

Beyoğlu Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Bilgisayar Teknolojisi mezunudur. Akademi 35.5 Sanat Evinde oyunculuk eğitimi almıştır.

KARİYERİ

Fotomodellik
2009 yılından itibaren Media Markt, Eti, Avea, Blast, İpragaz, Castrol gibi birçok markanın ve FHM dergisi katalog çekimlerinde yer almıştır.

Modellik
2011 Best Model of Turkey öncesi ve sonrası birçok defile de boy göstermiştir. Fashion Week, Günsel Ülkü, Forever Young gibi defileler ve Damat, Kiğili, Tween, Ralp, Lauren, Hatemoğlu, Polo, Mango, Marks&Spencer gibi tanınmış markalar için podyuma çıkmıştır.

Müzik
Müzik kariyeri 2013 Ağustos'da çıkardığı "Olsun Bi Kere" EP Albümüyle başladı. Albümde Olsun bi kere parçası 4 ayrı versiyonda mevcut.

FİLMOGRAFİSİ

Ezra - 2014 - Başkomiser Mustafa
Piramit - 2015 - Kendisi
Çilek Kokusu - 2015 - Burak Mazharoğlu
Hanım Köylü - 2016 - Ferit
İçimdeki Fırtına - 2017 - Emre
Seven Ne Yapmaz - 2017 - Ozan
Servet - 2018
Oyunculuk
İlk oyunculuk kariyeri'nde Leo Medya Yapım şirketi ile anlaştı. Tayfun Güneyer'in yazdığı ve yönettiği, 2014 Aralık ayında Show TV'de yayınlanmaya başlayan Ezra adlı dizideki "Başkomiser Tek Tabanca Mustafa" rolünde oynamıştır. Gold Yapım'ın 2015 Haziran ayından itibaren Star Tv'de yayınlanmakta olan başrolünü Demet Özdemir ile paylaştığı Çilek Kokusu adlı dizide "Burak Mazharoğlu" karakterini canlandırmıştır. Gold Yapım'ın 2016 Nisan ayında yayınlanmaya başlayan Hanım Köylü adlı dizide Gülsim İlhan Ali ile başrolü paylaşmıştır.

SUNUCULUK

Sunuculuk kariyeri C Yapım'ın 2015 yılında Show TV için yaptığı "Piramit" adlı yarışma ile başladı. Evrim Akın ve Gökhan Yıkılkan'ın yarışmacı koçluğu yaptığı programın Sunuculuk görevini üstlendi.[4]2016 Yılbaşı akşamı Show Tv de yayınlanan 'Sibel Can ile Yılbaşı Özel' Programının sunuculuğunu yapmıştır.

Oynadığı Reklam Filmleri
Avea (2010)
Gs Mobile (2010)
Aksiyon Dergisi (2011)
Oynadığı Klipler
Demet Akalın - Aşk
Demet Akalın - Sabıka

SERVET DİZİSİ

“Herkes kendi servetini arar bu dünyada!” sloganıyla yola çıkan Servet’in ilk tanıtımı yayınlandı. İki aşığın paylaşılamayan dev bir servet için yapılan kavganın ortasında kalacakları Servet, yayınlanan ilk tanıtımıyla adından uzun süre söz ettireceğe benziyor. Ünlü iş adamı Kudret Fettah’ın (Ali Sürmeli) yazdığı mektup merak uyandırırken, “Kimi aklıyla arar, kimi kalbiyle, kimine göre aşktır; kimine göre para! Kimi aile der adına, kimi dost, kimi de evlat! Herkes kendi servetini arar bu hayatta!” sözleri dikkat çekiyor. Yetiştirme yurdunda kalan Ferah Feza’nın (Bahar Şahin) gözyaşları içinde yurttan ayrıldığı sırada, Can Yiğit’in (Yusuf Çim) geldiği anlar dizinin hikayesinden ipuçları veriyor. Can Yiğit ve Ferah Feza’nın yollarının nasıl kesişeceğinin sinyallerinin verildiği tanıtımda ikilinin zorlu aşk hikayesi izleyenleri ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor.

Show TV’nin merakla beklenen yeni dizisi “Servet”in ilk tanıtımı yayınlandı. Yapımını Ortaks Yapım’ın gerçekleştirdiği, yapımcılığını Müge Turalı Pak, Melda Perahya Yalçın ve Mehmetcan Yüksel’in üstlendiği, proje tasarımını Birsel Çıkıncı’nın yaptığı ve senaryosunu Murat Boyacıoğlu’nun yazdığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Emir Khalilzadeh oturuyor. Genç jenerasyonun gözde oyuncularından Yusuf Çim ve Bahar Şahin’in başrollerini paylaştığı dizide Ali Sürmeli, Arsen Gürzap, Tülay Günal, Kanbolat Görkem Arslan, Baran Bölükbaşı, Cemre Gümeli, Alicia Kapudağ, Barış Yalçın, Bora Cengiz, Evren Duyal, Bekir Çiçekdemir, Deniz Atam, Ahmet Kaynak, Kadim Yaşar, Selahattin Töz, Miray Akay gibi güçlü isimler de yer alıyor.

SHOW TV

Show TV, Ciner Medya Grubu bünyesinde yayın yapan ulusal televizyon kanalıdır. Show TV'nin Genel Müdürü Suavi Doğan'dır.

2013 - 2015

18 Mayıs 2013 tarihinde kanalın sahibi olan Mehmet Emin Karamehmet'in, İnterbank ile ilgili kredi ilişkilerinden kaynaklanan 455 milyon dolar nedeniyle TMSF tarafından Show TV, 360, Lig TV, Digitürk, Alem FM, Lig Radyo, Akşam Gazetesi, Güneş Gazetesi ve BMC şirketlerine el konuldu.

Çukurova Medya Grubu, TMSF gözetiminde olmak üzere Show TV ve kardeş kanalları Show Türk ve Showmax'i 402 milyon dolara Ciner Medya Grubu'na sattı.

15 Haziran 2013'ten 5 Ocak 2014'e kadar Show TV Ana Haber Bülteni'ni hafta içleri Erhan Çelik sundu. Hafta sonları ise Cansu Oyan sunmuştur. Ayrıca Show Kulüp'ün yayınına son verilmiştir. Kanalın yeni sezondaki yenilikleri nedeniyle Aşk Emek İster dizisi yayından kaldırıldı. atv'den Benim İçin Üzülme dizisini transfer etti. 5 Ağustos 2013'te hafta sonu haberleri Pınar Erbaş tarafından sunulmaya başlandı. 14 Aralık 2013'te kanala, FOX'tan Fatih Harbiye dizisi transfer edildi. Erhan Çelik'ten boşalan sunucu kolduğuna Ece Üner geçti ve hafta içi haberlerini sunmaya başladı.

TMSF'nin 30 Mayıs 2014'te yaptığı açıklama ile, Show TV'nin ve diğer kanalların Ciner Medya Grubu'na satışının iptaline ilişkin açılan dava sonucunda İstanbul 4. İdare Mahkemesi'nin yürütmeyi durdurma kararı verdiğini ve böylelikle kanalların yeniden TMSF'ye geçtiğini duyurdu.

Ancak 18 Temmuz 2014'te, TMSF Show TV'nin haklarını yeniden Ciner Medya Grubu'na verdi.

9 Ocak 2015'te, İstanbul 4. İdare Mahkemesi Çukurova Medya Grubu'nun başvurusu üzerine açılan davada Show TV'nin Ciner Medya Grubu'na devrini iptal etti ve kanal yeniden TMSF'ye geçti.

2015 - GÜNÜMÜZ

5 Haziran 2015'te, mahkeme Show TV'nin Ciner Grubu'na geri verilmesini karara bağladı.

Show TV Ana Haber Bülteni'ni hafta içi her gün Ece Üner sunumu ile hafta sonu ise Pınar Erbaş’ın sunumu ile ekrana gelmektedir. Show TV, yaz döneminde reyting rekorları kıran dizisi Aşk Laftan Anlamaz ve Gülümse Yeter'i yeni sezona taşımıştır. Show TV’nin yeni sezondaki dizileri Çukur, Kalp Atışı, İçerde, Cesur Yürek ve Aşk Laftan Anlamaz'dır.

Yusuf Çim kimdir? Kaç yaşında? ile ilgili etiketler yusuf çim kimdir kaç yaşında hangi dizilerde rol aldı
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.