Yürek Çıkmazı Dizisinin Konusu Nedir? Yürek Çıkmazı Oyuncuları kimler?

TRT 1 bir kez daha ses getirecek bir projeye imza atıyor. Öyle ki TRT Genel Müdürü Zahid Sobacı da Yakında ekrana gelecek Yürek Çıkmazı dizisiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Peki Yürek Çıkmazı dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Yürek Çıkmazı hangi kitaptan Uyarlama? İşte detaylar..

Yeni Sezonda da ses getirecek Projelere imza atan TRT 1 yine ortalığı karıştıracak bir diziyle geliyor. Reytinglerin altını üstüne getirecek bir hikayeyle gelen Yürek Çıkmazı dizisini ilk duyuran da TRT Genel Müdürü Zahid Sobacı oldu. Peki Yürek Çıkmazı konusu nedir, oyuncuları kimler?

Yürek Çıkmazı oyuncuları arasında son olarak Teşkilat dizisinde oynayan Mesut Akusta'nın yanısıra Alp Navruz ve Ayça Bingöl yer alıyor. Genel Müdür Zahid Sobacı yaptığı açıklamada, "Hayatı boyunca susmuş kadınların sesi olacak" dediği Yürek Çıkmazı dizisi ne zaman başlıyor?

YÜREK ÇIKMAZI HANGİ KİTAPTAN UYARLAMA?

Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlama olan Yürek Çıkmazı Atike Hınçlıer'in Yürek Çıkmazı kitabından uyarlama bir dizidir.

Yürek Çıkmazı Dizisinin Konusu Nedir? Yürek Çıkmazı Oyuncuları kimler?

Gold Film imzalı olacak Yürek Çıkmazı dizisinin yönetmenliğini Serdar Gözelekli yapıyor. Bir trajedinin ardından hayatları değişen bir ailenin üyelerinin başından geçen olayları konu alacak dizinin yayın tarihi henüz bilinmiyor.

Yürek Çıkmazı Dizisinin Konusu Nedir? Yürek Çıkmazı Oyuncuları kimler? ile ilgili etiketler TRT 1
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.