Yılmaz Morgül: Dubaili sevgilimle kutsal bir ilişkim var... Özel jetleri de var!

Şarkıcı Yılmaz Morgül, 2. Sayfa programına konuk oldu. Programda özel hayatı ile ilgili samimi açıklamalarda bulunan Morgül, "Dubaili sevgilim ile kutsal bir ilişkim var. Özel jetleri de var" sözleriyle dikkat çekti.

Şarkıcı Yılmaz Morgül'ün uzun süredir yoğun bakımda tedavi gören annesi Fatma Morgül, yılbaşı gecesinde hayatını kaybetmişti. Annesinin ölümüyle yıkılan şarkıcı Yılmaz Morgül, zor günlerin ardından kendini toparlamaya başladı.

SEVGİLİSİ DUBAİ'DEN 

İkinci Sayfa'ya konuk olan Morgül sevgili itirafıyla gündeme geldi. Yılmaz Morgül açıklamasında Dubaili bir sevgilisi olduğunu söyledi.

"KUTSAL BİR İLİŞKİM VAR"

Ailenin özel jetinin olduğunu da belirten Morgül şu ifadeleri kullandı:

"Dubaili sevgilim ile kutsal bir ilişkim var. Günümüz ilişkileri gibi hadi tanıştık tatile filan yok, ailede de esire var" 

Yılmaz Morgül: Dubaili sevgilimle kutsal bir ilişkim var... Özel jetleri de var! ile ilgili etiketler Yılmaz Morgül Dubai
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.