Yıllar sonra ilk konserini veren Seren Serengil'in sesine Elif Karlı'dan şoke eden yorum

Uzun zamandır sağlık sorunlarıyla mücadele eden şarkıcı ve sunucu Seren Serengil 17 yıl sonra yeniden sahnelere döndü. Önceki akşam Batum'da konser veren Serengil sahne kostümü ve enerjisiyle sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Konser sonrası sesi yüzünden yorum yağmuruna tutulan Serengil'e meslektaşı Elif Karlı'nın yaptığı yorum ise şoke etti. İşte detaylar...

2016 yılında geçirdiği mide küçültme ve gastrik bypass ameliyatından sonra sağlığından olan, dumping sendromuna yakalanan ve hızlı kilo kaybeden Seren Serengil geçirdiği son ameliyatın ardından yeniden toparlamaya çalışıyor... Beyaz TV'de ekrana gelen Söylemezsem Olmaz programında sunuculuk yapan Serengil yıllar sonra ilk konserini vermenin heyecanını yaşadı.

Söylemezsem Olmaz programında ekranlarda olsa bile, uzun zamandır savaştığı sağlık sorunları nedeniyle sahnelerden uzakta olan Serengil 17 yıl sonra ilk konserini Gürcistan'da verdi. Batum'lu hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatan Serengil, sahne kıyafetiyle dikkat çekti.

Yıllar sonra ilk konserini veren Seren Serengil'in sesine Elif Karlı'dan şoke eden yorum


Uzun bir aradan sonra ilk konserini veren Serengil'in sesi sosyal medyaya damga vurdu. Seren Serengil'in dün akşamki konserinden sosyal medyada paylaşılan videolara "Sesi nerede?", "Şarkı söylemesi de konuyur gibi", "Ses nerede tam olarak?" şeklinde yorumlar yapıldı.

Serengil için yorumda bulunan bir isim de müzisyen Elif Karlı oldu. Karlı, Serengil'in sesi için "Sesi çok kötü. Peki bunun neden farkında değil. Her şeyin farkında aslında bunun mu olmayacak Allah'ını seversen" yorumunda bulundu. Serengil'in Karlı'nın bu sert eleştiri karşısında ne cevap vereceği ise merak konusu oldu.

Yıllar sonra ilk konserini veren Seren Serengil'in sesine Elif Karlı'dan şoke eden yorum


Batum konserinden karelerini Instagram hesabından takipçileriyle paylaşan Serengil, konserlerine devam edeceğinin de müjdesini verdi.

''Ne güzel bir geceydi... Ne güzel bir karşılama ne coşkulu ne sıcak ne eğlenceliydi ❤️ emeği geçen herkese tüm ekibime ve dostlarıma tesekkürler ❤️ yine geleceğiz hoşçakal Batum.. Hepinize güzel sözlerinize dileklerinize teşekkür ederim..çok mutlu oldum mesajlarınıza birkaçınızı paylaşabildim ne mutlu bana ❤️🙏 Önümüzdeki hafta istanbuldayız bekleriz''

Yıllar sonra ilk konserini veren Seren Serengil'in sesine Elif Karlı'dan şoke eden yorum

 

 

Yıllar sonra ilk konserini veren Seren Serengil'in sesine Elif Karlı'dan şoke eden yorum ile ilgili etiketler Seren Serengil Konser batum elif karlı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.