Yıldız Tilbe'ye ne oldu? Sahnede hüngür hüngür ağladı

Önceki akşam Cahide Palazzo sahnesinde konser veren Yıldız Tilbe, El Adamı şarkısını söylerken gözyaşlarına hakim olamadı. Bir anda hüngür hüngür ağlamaya başlayan Tilbe'ye hayranları alkışlarla destek oldu.

Konser maratonuna hız kesmeden devam eden şarkıcı Yıldız Tilbe, önceki akşam Cahide Palazzo sahnesinde hayranlarıyla buluştu. Tilbe konser sırasında duygusal anlar yaşadı.

KONSERDE DUYGUSAL ANLAR


Cahide'de konser veren Yıldız Tilbe, çok sevilen şarkılarından biri olan 'El Adamı'nı söylerken gözyaşlarına hakim olamadı. Birden ağlamaya başlayınca şarkıya devam edemeyen Yıldız Tilbe'ye hayranları alkışlarla destek verdi.

Şarkıyı söylerken bir anda gözyaşlarına hakim olamayan Yıldız Tilbe'nin neden ağlamadığı ise merak konusu oldu.

MURAT BOZ VE OĞUZHAN KOÇ SÜRPRİZİ


Öte yandan Oğuzhan Koç ve Murat Boz da Yıldız Tilbe’nin sahnesine konuk oldu. Yıldız Tilbe, Oğuzhan Koç ile “Çat Kapı” şarkısını seslendirdi. Çiftin düeti dinleyicilerden tam not aldı. Daha sonra sahneye çıkan Murat Boz da Yıldız Tilbe ile 'özledim' şarkısına düet yaptı.

 

 

Yıldız Tilbe'ye ne oldu? Sahnede hüngür hüngür ağladı ile ilgili etiketler Yıldız Tilbe
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.