Oyuncu Sinan Çalışkanoğlu'ndan şarkıcı Yıldız Tilbe'ye zehir zemberek sözler

Selena dizisinde hayat verdiği Hades karakteriyle hafızalara kazınan 45 yaşınaki oyuncu Sinan Çalışkanoğlu, geçtiğimiz yıl 12 Mart'ta Twitter hesabından 'Köpeklere zehirli et verin' şeklinde açıklama yapan şarkıcı Yıldız Tilbe'yi topa tuttu.

Aralarında Osmanlı Cumhuriyeti, İncir Reçeli, En Son Babalar Duyar, Hayat Bilgisi, Bir İstanbul Masalı, Selena, Türk Malı, Yahşi Cazibe, İşler Güçler, Elin Oğlu, Kertenkele gibi yapımların da olduğu pek çok sinema filmi ve dizide rolan alan oyuncu Sinan Çalışkanoğlu, şimdilerde ATV'de yayınlanacak olan 'Başım Belada' adlı diziyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Selena dizisinde canlandırdığı Hades rolüyle adından söz ettiren Sinan Çalışkanoğlu, Akşam Gazetesi Güneş Eki Haber Müdürü Yasemin İlan'ın hazırladığı Akşam Yıldızı adlı programa konuk oldu. Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe'nin 12 Mart 2022'de Twitter hesabından sokak köpekleriyle ilgili attığı ''Saldıran köpek gruplarına bulundukları bölgenin halkı zehirli et versin, hepsi gebersin'' tweetle ilgili Çalışkanoğlu sert ifadeler kullandı.

Oyuncu Sinan Çalışkanoğlu'ndan şarkıcı Yıldız Tilbe'ye zehir zemberek sözler

''AKIL SAĞLIĞI YOK YA DA KÖTÜ NİYETLİ''

Evinde 8 kedi ve 1 köpek, bahçesinde ise 25 kedi besleyen Sinan Çalışkanoğlu, "Yıldız Tilbe'nin sözleri hakkında ne düşünüyorsunuz?" sorusu üzerine "Hiç iyi şeyler düşünmüyorum. Ya akıl sağlığı yok ya da kötü niyetli bu sözleri ettiğine göre" dedi.

Oyuncu Sinan Çalışkanoğlu'ndan şarkıcı Yıldız Tilbe'ye zehir zemberek sözler - Resim : 2


Çalışkanoğlu, Yıldız Tilbe hakkında yaptığı açıklamasının devamında ise şunları söyledi: "Bir insanın sokak hayvanlarıyla kişiselleşmesini anlayamıyorum bence bu bir akıl hastalığı, ya da kötü niyetlilik! Yıldız Tilbe'nin yaptığı 'O zaman sen de orada durmayacaksın Karabaş, Çomar!' demek gibi bir şey. Bir insan sokak hayvanıyla kişiselleşebilir mi? Sen akıllısın, o bir hayvan, o zaman ne yapsın insanlar hemen öldürsünler o canlıları. Dediği buna geliyor. Akıl sağlığı yerinde olan biri bunu söyleyemez. O canları bir eşya gibi görüyor, kanım dondu o sözler karşısında. Bir de onu takip eden, sözlerini ciddiye alan bir hayran kitlesi ar, ne demek 'sokak köpekleri gebersin' tüylerim diken diken oluyor. Senin bir aklın ve bilincin var, bulduğun çözüm öldürmek midir? Bir süre ruh hastası insan var seni dinleyebilecek, toplu katliam yapacaklar."

Oyuncu Sinan Çalışkanoğlu'ndan şarkıcı Yıldız Tilbe'ye zehir zemberek sözler - Resim : 3

YILDIZ TİLBE ÖZÜR DİLEMİŞTİ

Paylaştığı tweetle büyük tepki gören Tilbe daha sonra paylaşımını silip, özür dilemiş ve yanlış anlaşıldığını ifade etmişti. Tilbe paylaşımında, ''Kalbini istemeden kırdığım köpek sahibi insanlar için çok özür dilerim, yakınlarını köpek saldırısında kaybeden yüreği dağılan insanlardan da özür dilerim. Kırıldığım insanları da Allaha havale ettim bundan sonra'' ifadelerini kullanmıştı.

 

 

Oyuncu Sinan Çalışkanoğlu'ndan şarkıcı Yıldız Tilbe'ye zehir zemberek sözler ile ilgili etiketler Sinan Çalışkanoğlu Yıldız Tilbe köpek
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.