KÖFN ve Yıldız Tilbe'den 'Bir Tek Ben Anlarım' düeti geliyor

O Ses Türkiye yılbaşı özel programına konuk olan KÖFN grubu ile Yıldız Tilbe'nin 'Bir Tek Ben Anlarım' şarkısına yaptığı düet sosyal medyada gündem olmuştu. Herkes tarafından beğenilen performans için ''Ne zaman düet gelir?'' sorusu sorulmuştu. Yıldız Tilbe bugün Twitter hesabından yaptığı paylaşımla müjdeyi verdi.

Bu yıl 48'incisi gerçekleşen Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nde ''En İyi Çıkış Yapan Şarkıcı'' ve ''Yılın Şarkısı'' ödüllerini alan KÖFN grubunun dillere dolanan 'Bir Tek Ben Anlarım' şarkısı yankı uyandırmaya devam ediyor... O Ses Türkiye yılbaşı özel programında Yıldız Tilbe, yılının en çok dinlenen hit şarkısı 'Bir Tek Ben Anlarım'ı KÖFN grubu ile birlikte seslendirmişti. Grup ile 'O Ses Türkiye Yılbaşı'nın jürisi olan Yıldız Tilbe'nin yaptığı düet büyük beğeni toplamış, beğeni rekoru kırmıştı.

DÜET İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI


Yıldız Tilbe'nin parçayı yorumlaması ve bambaşka bir boyuta taşıması ''Birlikte düet yapın'' yorumlarını beraberinde getirmişti. Yıldız Tilbe'den bugün güzel haber geldi. Sürpriz gelişmeyi Twitter sayfasından paylaşan ünlü şarkıcı ''Bi tek ben anlarım hazırlanıyo 🎶az kaldı🧿bende bekliyorum🍀'' diyerek hayranlarını sevindirdi.

yıldız tilbe

 

SEREN SERENGİL'DEN KÖFN YORUMU


Öte yandan, Seren Serengil geçtiğimiz haftalarda yorumculuğunu üstlendiği Söylemezsem Olmaz programından ayrılmadan önce birçok ünlü şarkıcı tarafından da seslendirilen 'Bir Tek Ben Anlarım' şarkısıyla ilgili yaptığı yorumla gündeme gelmişti. Seren Serengil, sadece YouTube'da 10 ay içinde 111 milyon görüntüleme alan 'Bir Tek Ben Anlarım' şarkısıyla ilgili ''Allah aşkına bunları kim dinliyor? Köfn mü küfür mü adamlar? İlk kez duydum ben... Kimse bunları dinlemez. Bizim çevremiz, bizim tarzımızdaki insanlar bunları kalkıpta evde, arabada dinlemez.'' diyerek herkesi şaşırtmıştı.

KÖFN ve Yıldız Tilbe'den 'Bir Tek Ben Anlarım' düeti geliyor - Resim : 3

'KÖFN - BİR TEK BEN ANLARIM' ŞARKISININ SÖZLERİ

Teninin üzerinden kayan bi buzdur
Uzak bakışlarım
Hiç izlememiş olsaydım bu filmi
Canımı acıtırdı

Ama seni bilmek
Seni bilmek
Seni bilmek
Beynimde bi kurşun

Seni bilmek
Seni bilmek
Seni bilmek
En büyük ceza

Her anın aklımda
Her kıvrımın
Sanmasınlar asla
Seni benden ayrı
Savrulur savrulur
Saçlarında hayatın
Seni sorsunlar benden
Bi’ tek ben anlarım

KÖFN ve Yıldız Tilbe'den 'Bir Tek Ben Anlarım' düeti geliyor ile ilgili etiketler Yıldız Tilbe KÖFN
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.