Yeşilçam'ın Güzel Oyuncusu Ahu Tuğba’nın Kızı Otomobilini Çöpe Attı! Herkes Şaşkınlıkla İzledi!

Yeşilçam'ın güzel oyuncusu Ahu Tuğba kızının tamir edilemeyen otomobilini çöpe attı. Kızı Anjelik otomobilin çöpe atan Ahu Tuğba hayranlarını oldukça şaşırttı. Lüks otomobili çöpe atarken ki anları sosyal medya hesabından paylaşan güzel oyuncu yorum yağmuruna tutuldu.

Yeşilçam'ın güzel oyuncusu Ahu Tuğba kızının tamir edilemeyen otomobilini çöpe attı. Kızı Anjelik otomobilin çöpe atan Ahu Tuğba hayranlarını oldukça şaşırttı. Lüks otomobili çöpe atarken ki anları sosyal medya hesabından paylaşan güzel oyuncu yorum yağmuruna tutuldu.

Yeşilçam'ın Güzel Oyuncusu Ahu Tuğba’nın Kızı Otomobilini Çöpe Attı! Herkes  Şaşkınlıkla İzledi!

Bazı kullanıcılar, "Atmasaydın ihtiyacı olana verseydin" gibi yorumlar yaparak Ahu Tuğba'yı eleştirdi. Otomobili kimse yapamadı mı gibi yorumlara maruz kalan Ahu Tuğba'dan kısa bir zamanda açıklama geldi. 

Anjelik'in Otomobili Artık Çöpte

 

Miami'de yaşayan Ahu Tuğba ve kızı Anjelik Calvin birlikte yaşıyorlar. Yeşilçam'ın harika oyuncusu Ahu Tuğba, kızı  Anjelik Calvin'in otomobilinin tamir olmamasına daha fazla dayanamadı. Ve otomobili çöpe attı. Anjelik ise bu anları görüntüleyerek sosyal medyasında paylaştı. 

Yeşilçam'ın Güzel Oyuncusu Ahu Tuğba’nın Kızı Otomobilini Çöpe Attı! Herkes  Şaşkınlıkla İzledi! - Resim : 2

Videoda gergin ve sinirli olduğu görünen Ahu Tuğba, "Buradaki tamirci falan yok hiçbir şeyden anlamayan insanlar, bana Anjelik'in arabasını çöpe attırdı" diye konuştu. Kısa sürede yorum yağmuruna tutulan bu görüntüler tüm sosyal medya gündeminde yer aldı. 

Keşke İhtiyacı Olana Verseydin Paylaşımları

 

Ahu Tuğba takipçileri ise bu duruma oldukça üzüldü. Otomobili ihtiyaç sahibine verseydin diyen pek çok takipçi yorum yaptı. Ahu Tuğba hayranları oyuncunun sosyal medyasına "Atmasaydın, keşke ihtiyacı olana verseydin", "Kimse otomobili yapamadı mı?", "Arabayı bir kurtaran olur, çöpe atmayın" yorumları yağdı. Çöpe atılan otomobil sosyal medyayı salladı. 

Yeşilçam'ın Güzel Oyuncusu Ahu Tuğba’nın Kızı Otomobilini Çöpe Attı! Herkes  Şaşkınlıkla İzledi! - Resim : 3

Ahu Tuğba'nın kızı Anjelik'in mesleği ise şaşırttı. 1991-2010 yılı içerisinde Amerikalı doktor Timmy Alejtani ile dünya evine giren Ahu Tuğba bu evlilikten Anjelik'i dünyaya getirmişti. 2019 yılında özel harekatta çalışmaya başlayan Anjslik Calvin annesi ile yaşıyor. 28 yaşında olan Calvin otomobili çöpe atılırken bu anları sadece kameraya aldı. 

Yeşilçam'ın Güzel Oyuncusu Ahu Tuğba’nın Kızı Otomobilini Çöpe Attı! Herkes Şaşkınlıkla İzledi! ile ilgili etiketler Ahu Tuğba
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.